Aktywne Wpisy
pieknylowca +307
Uwielbiam takie boomerskie gadanie jacy to oni nie są silni, zaradni, potrafią używać szybkozlaczki- no chyba że pada firma produkująca garnki w której pracowali od 35 lat, wtedy są bardziej zagubienie niż dzieci we mgle
źródło: 1000005515
Pobierz
sakiro12 +149
Ja z Meksykaninem, siostra z Afgańczykiem a reszta kuzynem z "europejczykami" i masa polek w komentarzach chwaląca się swoimi pajetami i arabami #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: Screenshot_2025-07-05-00-08-44-075_com.zhiliaoapp.musically
Pobierz

źródło: comment_CRhW2MsCTptFj0goKuznFsGdBjdbAqju.jpg
PobierzRasy wg lewackiej logiki: Polak, Kanadyjczyk, Tunezyjczyk, muzułmanin
#lewackalogika
@Minesr33: Oblężona twierdza mocno. Atakowanie niewinnych ludzi, podpalanie mieszkań i zamieszki na ulicach cię przed czymś chronią? Atakowaniem niewinnych ludzi, podpalaniem mieszkań i zamieszkami na ulicach może?
@FlasH: Wszystko się zgadza. Ale zaraz cię zawrzeszczą, że nic się nie dzieje, przecież nie ma obozów koncentracyjnych.
@Minesr33: Jakie 'insekty'? Na mnie na przykład? Naziolstwo działa na mnie wybitnie odstraszająco, brzydzę się.
Komentarz usunięty przez moderatora
Można to oczywiście podpiąć pod rasizm i prawactwo bo tak jest łatwiej i nie trzeba za bardzo myśleć
U mnie w pipidówie na Mazurach
Polecam tekst: https://www.tygodnikpowszechny.pl/uchodzcy-z-niemieckiego-raju-68429
Pomysły żeby strzelać do pontonów i żeby pomagać ludziom.
Pokaż mi tą "propagandę" proislamską, którą można by porównać z nienawiścią, którą zieje prawica.
Nawet Terlikowski zaczyna się odcinać od tych ludzi pokroju Mariana Kowalskiego i Winnickiego.