Wpis z mikrobloga

Zresztą opisane problemy (brak hita, zimna chmura) występują w zasadzie tylko w starszych penach.

@Waspin to może korelować. Np. Jesteś hard userem analogów - chcesz spróbować e-cig, ale "na próbę" koszt pow 100 zł jest barierą - kupujesz tańszy (często starszy) - nabywasz złego doświadczenia - odrzucasz. Ma sens. Zwrócę uwagę przy analizie raportów sprzedażowych.
  • Odpowiedz
@Ofir-group: ma sens, tym bardziej, że sam miałem 2 takie falstarty (za 3 razem zresztą poszło na najtańszym ijust2, ale to inna sprawa). W sumie wszystkie te jednorazówki, vype'y, cały ten szpej pchany przez esw na rynek ma chyba na celu właśnie zniechęcenie ewentualnego użytkownika.

Z drugiej strony fajna jest taka mentalność - na szlugi idzie 5 stów miesięcznie a na epeta to wydam maks 45 zeta...
  • Odpowiedz
Z drugiej strony fajna jest taka mentalność - na szlugi idzie 5 stów miesięcznie a na epeta to wydam maks 45 zeta...

@Waspin: chodzi o 1razowy wydatek. Na fajki miesięcznie wydajesz 30x 15 zł
  • Odpowiedz
@xardas060: W Pń fajne były Vilty za 6 ziko, pamiętam jak miałem ijusta i się ździwiłem, że liquid mandarynka za taką cene faktycznie smakuje jak mandarynka, za 8 zł obecnie są jeszcze mega fajne Neaty, kiedyś jeszcze za 12 ziko były Pura Juice( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bonzio: godne uwagi są jeszcze liquidy elita, po 17ml, cena jak pink-fury, ale smaki często zaskakujaco dobre. Też polskie TakeiT są niczego sobie, również ciekawe smaki (szarlotka, kawa-karmel-ciastko, sliwka w tytoniu, agrest z maliną, truskawka w smietanie itd)
  • Odpowiedz