Wpis z mikrobloga

@ZamkowyMajonez:

Po pierwsze - #!$%@?ć strzały w niebo w twoich liniach

Masz być, #!$%@?, ekspertem w jechaniu po ksywach

Tymczasem rok później wypuszcza level który jest jednym wielkim 'strzelaniem w niebo'
  • Odpowiedz
@ZamkowyMajonez: Tymczasem sam powoli zostawia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie żebym coś do Laika miał, ale ponosi go czasem ta jego mentalność oświeconego proroka, raz już dostał zimny prysznic od Tetrisa. Z drugiej strony 90% ludzi o których mówi na to nie reaguje, co jest smutne.
  • Odpowiedz
@vind: wychodzi trochę na hipokrytę bo z jednej strony nawija o tym jaka jest #!$%@? etc. ale sam nie wiele robi by to zmienić. I tu się z Tobą zgadzam w 100%, tylko te-tris nie dał się dymać kilkoma minutami w styczniu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZamkowyMajonez: A co ma robić by to zmienić? Nagrywa kawałki przecież. Zarzut o ksywki - jak ma problem do kogoś osobiście to mówi, jak chce się odnieść do ogółu to tak robi, ma wymienić 100 raperów z ksywki?
  • Odpowiedz
@Matus20095: Z tym, że on robi przytyki do raperów, tymczasem żadnego z ksywki nie wymienia. Jakoś rok temu komentowanie wielu osób nie przeszkodziło mu w wymienianiu ich. Poza tym ja nie wiem jak, przecież to nie ja stwierdziłem że #!$%@?ć 'strzały w niebo' tylko on sam, więc niech sam sobie z tym radzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz