Aktywne Wpisy
Maurelius +191
W nocy doszło do wycieku API portalu X (dawnego Twittera), którego właścicielem od pewnego czasu jest Elon Musk.
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
thorgoth +203
Pamiętacie typa który rozkręcił inbę bo przyszedł do mbanku 5 minut przed zamknięciem placówki i nie pozwolili jaśnie panu założyć konta?
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Dozorca, Kominiarz i Listonosz mają na ten temat co do opowiedzenia. Przestroga jednak ode mnie. Nie wierzcie im do końca, bo oni mistycyzują nieco...
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A tymczasem, gdy ta noc już się skończyła, a domownicy jeszcze śpią... ja piekę coś na śniadanie. Bo wiecie, #bojowkapiekarska nigdy nie śpi. Dziś bułki poznański i chleb na zakwasie z pesto jarmużowym. Będzie jak znalazł do jarząbków.
#postmanstories
@chuckd
Panowie... nie popadajmy w przesade. Ja jeszcze za cienki w uszach jestem na filmiki o chlebie. Intensywnie pieke raptem pare miesiecy i jalby to klasyk powoedzial... Gowno jeszcze wiem.
Smacznego
ps. właśnie widziałem twoje nacinane chlebki - fajna sprawa!
Chlebki: tak, fajna zabawa
zacząłem już obserwować #bojowkapiekarska !