Aktywne Wpisy

Dorciqch +98
Ej @asdfghjkl czy na krecie rośnie kawa? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ogrodnictwo
#sztucznainteligencja #humorobrazkowy #pasjonaciubogiegozartu
#ogrodnictwo
#sztucznainteligencja #humorobrazkowy #pasjonaciubogiegozartu
źródło: temp_file8197601397290406409
Pobierz
pekas +97
#lotr #wladcapierscieni #film #grafika
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.
źródło: temp_file4442000766932338146
Pobierz

mirki spece od maków. pojawił mi się czarny ekran z kursorem, wyświetlają mi się nawet powiadomienia. Restart grany, restart PRAM tez, tak samo próbowałem usunąć applelogin.plist (nie wiem czy skutecznie, gdyż oznaczenie po wpisanej komendzie jest dziwne, nie mowi wprost, ze plik został usuniety)
Inb4, safemode ten sam rezultat
macOS Sierra mbp 13 retina
Help co robicz
źródło: comment_hQWs4og6mYBbvxboJzcy0rYbTS9L3tOk.jpg
Pobierzźródło: comment_2CqSjwv32eXEY8LJcb4rffDYEeHwfiZG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/wpis/21365537/mirki-mam-problem-z-macbook-czarny-ekran-i-kursor-/
Mirki mam problem z #macbook . Czarny ekran i kursor, resetowałem PRAM, SMC, SRAM i inne, trzymałem Shift i dalej nic. Co mogę jeszcze zrobić #osx #macos