Wpis z mikrobloga

@Radkovich: akurat on jest ogarnięty tzn. ma dobre podejście do odżywiania, ciężko trenuje, śledzi publikacje naukowe i mąde osoby jak np. Layne Norton i jakby nie patrzeć ma konkretne sukcesy, bo faktycznie zdobył kartę IFBB Pro (pomijam to całe odpalenie TeamNatural).
Głównie chodzi o wysyp tych gówno trenerów/dietetyków/lifterów co po 1 zawodach w męskiej fryzurze robiąc formę z 35 cm obwodem ramienia nagle stają się znawcami tematu, motywatorami i Bóg
  • Odpowiedz
@spetz: Do niego nic nie mam, oglądam, słucham. Drażni mnie tylko ciągłe powtarzanie ifbb to ifbb tamto. A trenerów, dietetyków, znawców jest niestety na pęczki.
  • Odpowiedz
@Radkovich: to jest bardzo zabawne, bo dla tych ludzi wystąpienie na jakichś niszowych zawodach w Mszanie Dolnej w randomowej kategorii automatycznie daje im przywilej bycia "AJEFBIBI kompetitor". To tak jakbym po kilku wykładach z matematyki nazywał się licencjonowanym matematykiem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nic do nich osobiście nie mam, poza tym, że w większości produkowany przez nich kontent to nierzadko imperium beki.
  • Odpowiedz