Wpis z mikrobloga

Korba podczas wyboru pitcy tego typu dostałą kopa w brzuch i rzekła "PEWNIE MAŁA SIĘ ODZYWA" xD awizisie bedziemy mieli potomku, k---y! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bonzo #klejnotmopsu
LewackiKrul - Korba podczas wyboru pitcy tego typu dostałą kopa w brzuch i rzekła "PE...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Żaden ze mnie fan meliniarza, coś tam zerknę i powiem wam że kobra kiedyś wyglądała normalnie. Teraz to uciekające oko i totalne n----------e może wskazywać na guza mózgu. I jak o tym myślę to przestaje być zabawne. Pozdrawiam dr. House
  • Odpowiedz
@Alinoe_83 tez myślałem o tym w ten sposób, to jest możliwe, nawet baaardzo. A patrząc na to jak wyglądała kiedyś, m.in. bez zeza to myślę również o wylewie... albo mamy idealny obraz spustoszenia jakie niesie nadużywanie używek... Cholera wie
  • Odpowiedz
@Alinoe_83 w sumie może masz rację z tymi uzywkami, nie znam się... wiem za to na pewno, że przy wylewie i guzie mózgu bardzo często dostaje się zeza... Czas pokaże
  • Odpowiedz
@Efenek kiedy ma się zeza można kontrolować położenie gałki ocznej i ustawić ją w prawidłowej pozycji. Nie da się tak stale, to tak jakby normalny człowiek robił zeza.
Dementujac plotki: człowiek z zezem nie ma szerszego pola widzenia od człowieka bez tej wady.
  • Odpowiedz
@Zuchwaly_Pstronk: mówię o zdjęciach z czasów nastoletnich i guess. było przecież o tym, że jakiś wypadek miała i przez to ma teraz te problemy z okiem i mową, miała sobie część języka odgryźć z tego co pamiętam, ogólnie c-----a akcja
  • Odpowiedz