Aktywne Wpisy

Cosipi +732

szymski1 +51
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi

Takie przemyślenia ostatnio miałem, że na polibudzie, to najprostsze rzeczy są nazywane w taki sposób, żeby ktoś spoza uczelni myślał, że o ja #!$%@? co ci naukowcy tam robią.
Dam parę prostych przykładów:
Gdy w liceum na zajęciach informatyki robiłem gównianą stronę w html + php, to robiłem gównianą stronę w html + php. Na uczelni byłoby to zbyt proste, więc jest to projekt i w razie potrzeby należy udać się na konsultacje.
Samo to, że piszę w php, to jeszcze za mało. Może gdybym to robił na własny użytek w domu to tak, ale polibudzie to zupełnie inny kaliber. Na uczelni używam bowiem nie php, tylko technologii do obsługi stron internetowych.
Na koniec zostawiłem najlepsze.
Jak nazywa się na uczelni pomieszczenie, w którym znajduje się kilka komputerów (zwykłe pecety, zwykłe monitory, myszki, klawiatury, nic nadzwyczajnego)?
trochę przegieli z tym nadęciem bo php jest językiem, nie technologią xdddddd
A z technologią to nie wiem xd
Komentarz usunięty przez autora