Aktywne Wpisy
krucjan +656
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
luke-dolla7 +355
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#lotr1 #starwars #ogladajzwykopem
Troche za bardzo liczyli na przycmienie tych brakow swietnym wykorzystaniem CGI, bo owe bylo naprawde na zajebistym poziomie. Nie poszedlbym na kolejna czesc, gdyby byla to czesc trylogii, ale jako
@DrMru: Nie wcześniej, tylko parę lat później :P
@qwarqq: W sumie racja, dla mnie film jest bardzo dobry i właściwie jedyne zarzuty jakie mam, to detale, z którymi da się żyć.
Skoro teraz wystarczała zwykła broń, to postanowili unowocześnić pojazd, aby nie był tak łatwy do obalenia.
Swoja droga nic nie tlumaczy faktu ze zaloga skapnela sie dopiero jak statek byl o 45 stopni obrocony, zmienial kurs i trym.
Z tym skapnięciem to mi umknęło, nie pamiętam sceny, więc nie ustosunkuję się. Pewnie można tłumaczyć wymiarami niszczyciela, ciężej coś odczuć ;) Ale to tylko domysły. No i pamiętajmy, fizyka w SW