Aktywne Wpisy
dsomgi00 +68
Wrzucam jako ciekawostkę jak wygląda sylwetka z teściem na poziomie 540 ng/dl. Dzisiaj jako life-time natural przebadałem się po 11 latach stażu i mam bekę jak widzę małolatów z testem po 300-500 co chodzą i p------ą, że mają przez to depreche i forma im nie idzie xDDDD. Swoją drogą dementuje ploty typów co p--------i, że pewnie się kuje, ale sieje propagande. W komentarzu wyniiki z dzisiaj.
#pokazforme #testosteron
#pokazforme #testosteron
trebeter +100
Na oku mam Laney Cuba 12 i dopałkę jakąś do tego.
Mógłby ktoś polecić jakieś inne wzmacniacze spełniające moje wymagania?
Głównie rock, heavy rock, delikatny metal.
Kiedyś miałem podobny dylemat, nie mogłem nic znaleźć w końcu kupiłem poda 500x które właśnie sprzedałem i będę kupował lampe typowo do szatanów.
Obejrzałem dema wielu wzmacniaczy i na paru miałem okazje pograć osobiście.
W zasadzie możesz za tą cenę w używkach zobaczyć jakieś tubemeistery bądź jakieś heady od oragne. Laney fajna sprawa ale bez dopalenia maks co z niego wyciągniesz to rock.
W tej cenie nie wyrwę u----i tubemeistera 18 a comba 5 mnie nie interesują - z tego co wiem nie mają pętli efektów, 36 bym bardzo chętnie przygarnął tylko ciut drogi i zbierałbym na niego wieczność. Myślałem jeszcze nad marszałkiem DSL5c.
Nad podem i podobnymi jemu też myślałem ale granie
Jaką lampę masz zamiar kupić?
ENGL Ironball bądź coś od MG do tego jakaś paczka 112 na V30.
I myślę ze jak sie dogadasz to MG z pewnością zrobi ci combo, widziałem na forach firebirdy które niby sa headami, a ludzie zamówili combo i zero problemu z realizacją