Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
szurszur +79
Mam pytanie od osób, ktore potrafią wrzucać seriami wyłącznie wpisy negatywnie przedstawiajace Ukraine.
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Jak mi sie #!$%@? chce wyć!
#jatheksierozwodzi #gorzkiezale #zwiazki #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A, #!$%@? z tem wszystkiem. Trzymaj się stary
Po prostu baby to baby.
Wszystko trzeba wywalczyć w sądzie, z tą tępą pipą nie ma żadnej dyskusji - adwokatka zabroniła.
Dziś dziecko może być z tatą przez 7 godzin i ani minuty więcej, bo piz#a będzie wzywać Policję.
W szafie miała swoje stanowisko pracy. Dodatkowo pracowała w delegacji w bagażniku samochodu i w walizce.
Tak. Ma powody, aby podejmować taka, a nie inną decyzję i żadnego znaczenia nie ma to, że sędzia jest baba. Widziała wszystko, wszystko wie. Ja sam nie wiem tyle, co pani sędzia.
Na jakiej podstawie? Masz wyrok sądu?
Jak nie masz, to nie możesz się z nim widywać. Masz siedzieć z matką i morda w kubeł!
Komentarz usunięty przez autora
Nawywijałeś coś.
Żonę biłeś? Chlałeś? Ćpałeś?
Nożem groziłeś?
W końcu kobieta w todze stwierdziła, że zeznania ex są wiarygodne, a ja nie udowodniłem,że jestem niewinny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To wszystko jest prawda. Gdyby było inaczej, to sędzia-kobieta uznałaby to za kłamstwo - to przecież oczywiste ( ͡°
A dziecko... po ślubie chyba każdy chce je mieć :)