Aktywne Wpisy
enterprize +96
Najtańsze karty pamięci na rynku 128GB to niecałe 20zł. W przypadku karty 1TB to mniej niż 100zł. Różnica wynosi ok. 80zl. A teraz popatrzmy na ceny telefonów apple:
15 Pro 128GB 5999 zł
15 Pro 256GB 6599 zł
15 Pro 512GB 7799 zł
15 Pro 1TB 8999 zł
Telefony różnią się tylko wielkością wbudowanej pamięci ale różnica w cenie to... 3 000zl
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ─
15 Pro 128GB 5999 zł
15 Pro 256GB 6599 zł
15 Pro 512GB 7799 zł
15 Pro 1TB 8999 zł
Telefony różnią się tylko wielkością wbudowanej pamięci ale różnica w cenie to... 3 000zl
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ─

WielkiNos +33
Eh... zazdrosny i zaborczy mężczyzna - marzenie wielu kobiet. Taki to na pewno kocha i nie zdradza, a, że sam jest mężczyzną to i wie po sobie, że inni mężczyźni patrzą się na każde kobiece piersi bez stanika. Ojciec z resztą potwierdza.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik

Kij tam, że jakiś samolot się rozbił i pewnie ze sto osób zginęło. Nieważne, że w większości to członkowie jednego z najbardziej rozpoznawalnych chórów na świecie. Nie.
Od rana za to relacje i sprawozdania ze stoków narciarskich. Bo przecież w Polsce tylu narciarzy. Bo przecież przeciętny Janusz teraz pakuje wypasione narty do fury i musi wiedzieć, że np. w Wiśle 50cm śniegu a na Gubałówce 55cm.
#gownowpis
@pierdze: jak ja lubię ludzi, którzy czytają komentarze byle tylko się #!$%@?ć, a potem o tym swoim #!$%@? pisać innym na mirko. i to jeszcze w święta. #!$%@?, wyłącz wykop albo zmień stronę. proste!
@pierdze: Jeżeli z mojego pierwszego postu wywnioskowałeś, że jestem czymś #!$%@? to winszuję.
Już nie wiem....czy mam pisać różową czcionką, czy co, bo widać, że uśmiechnięte emotki nie wystarczą.
standard. Nie podoba ci się TVN == pewnie lubisz TV Trwam omg. (
nie masz książek w domu, bordo? jak nie TV Trwam, to może TVP info?
@pierdze: Jakie znowu "skoki"? Gdzie ja w ogóle o jakichś skokach pisałem?
Czy Ty chłopie w ogóle rozumiesz co czytasz, czy jeszcze nie wytrzeźwiałeś po wczorajszym karpiu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyną osobą z bólem dupki w tym wątku jesteś niestety Ty.
@pierdze: Znowu pudło. Kop dalej! (
@max1983: nie wiem, co oglądasz na tvn24 - nie mam telewizora i nie muszę przechodzić Twojej gehenny z oglądaniem niechcianego materiału. proste, ale Ty się męcz - skoro tak wybrałeś i nie wiesz jak zmienić kanał w TV (lub go wyłączyć).
Kojarzysz? Narciarze, szusowanie, śnieg..? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zamiast napisać "sorry, faktycznie nie zrozumiałem" to brniesz dalej...
Już ci pisałem, że jedyny ból dupy prezentujesz Ty i tylko tobie tutaj coś strasznie wadzi.
Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to widziałbyś, że sytuacja z TVN mnie nie zdenerwowała, tylko rozbawiła.
Kończę, bo mam lepsze rzeczy do roboty w pierwsze święto niż edukowanie niereformowalnych mirków, ale dzięki, bo rozbawiłeś mnie nieźle