Wpis z mikrobloga

To jak #tvn24 jako stacja informacyjna jest oderwane od rzeczywistości, to jest jakiś kosmos.( ͡º ͜ʖ͡º)
Kij tam, że jakiś samolot się rozbił i pewnie ze sto osób zginęło. Nieważne, że w większości to członkowie jednego z najbardziej rozpoznawalnych chórów na świecie. Nie.
Od rana za to relacje i sprawozdania ze stoków narciarskich. Bo przecież w Polsce tylu narciarzy. Bo przecież przeciętny Janusz teraz pakuje wypasione narty do fury i musi wiedzieć, że np. w Wiśle 50cm śniegu a na Gubałówce 55cm.

#gownowpis
  • 25
jak ja lubię ludzi, którzy oglądają daną stację tv byle tylko się #!$%@?ć, a potem o tym swoim #!$%@? pisać innym na blogu. i to jeszcze w święta. #!$%@?, wyłącz telewizor albo zmień stację. proste!

@pierdze: jak ja lubię ludzi, którzy czytają komentarze byle tylko się #!$%@?ć, a potem o tym swoim #!$%@? pisać innym na mirko. i to jeszcze w święta. #!$%@?, wyłącz wykop albo zmień stronę. proste!
różnica między nami jest taka, że ja się nie #!$%@?, czytając Twoje posty

@pierdze: Jeżeli z mojego pierwszego postu wywnioskowałeś, że jestem czymś #!$%@? to winszuję.
Już nie wiem....czy mam pisać różową czcionką, czy co, bo widać, że uśmiechnięte emotki nie wystarczą.

a czemu nie oglądasz TV Trwam? tam nie ma skoków - i na 100% nie będzie.

standard. Nie podoba ci się TVN == pewnie lubisz TV Trwam omg. (
robisz ból dupy, pisząc, że zostałeś 'skazany' na oglądanie skoków.

@pierdze: Jakie znowu "skoki"? Gdzie ja w ogóle o jakichś skokach pisałem?
Czy Ty chłopie w ogóle rozumiesz co czytasz, czy jeszcze nie wytrzeźwiałeś po wczorajszym karpiu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyną osobą z bólem dupki w tym wątku jesteś niestety Ty.

jak nie TV Trwam, to może TVP info?

@pierdze: Znowu pudło. Kop dalej! (
Od rana za to relacje i sprawozdania ze stoków narciarskich. Bo przecież w Polsce tylu narciarzy

@max1983: nie wiem, co oglądasz na tvn24 - nie mam telewizora i nie muszę przechodzić Twojej gehenny z oglądaniem niechcianego materiału. proste, ale Ty się męcz - skoro tak wybrałeś i nie wiesz jak zmienić kanał w TV (lub go wyłączyć).
Gdyby nawijali o tym bez przerwy (taka rola kanału informacyjnego, żeby wybrać jeden news a resztę olać) to byś miał problem ze antypolska stacja wybrała sobie coś co Polaków w ogóle nie dotyczy i o tym nawijać, byle tematu świat czy czegoś innego nie poruszać.
@pierdze: Jasne. Teraz to już bez znaczenia na co heh.
Zamiast napisać "sorry, faktycznie nie zrozumiałem" to brniesz dalej...
Już ci pisałem, że jedyny ból dupy prezentujesz Ty i tylko tobie tutaj coś strasznie wadzi.
Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to widziałbyś, że sytuacja z TVN mnie nie zdenerwowała, tylko rozbawiła.

Kończę, bo mam lepsze rzeczy do roboty w pierwsze święto niż edukowanie niereformowalnych mirków, ale dzięki, bo rozbawiłeś mnie nieźle