Aktywne Wpisy

qew12 +68
"Zabij się, wymyślasz, rodzice powinni cię wyrzucić z domu."
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet

thorgoth +377
Głodzenie jeńców, torturowanie przez podłączanie jąder do prądu, łamanie kości tak aby nigdy się nie zrosły to standardowe procedury traktowania przez rosje jeńców wziętch do niewoli.
Warto o tym pamiętać gdy następny cymbał w stylu Elonka powie że Ukraina powinna usiąść z kacapami do rozmów.
Nie, z rosją nie trzeba siadać do rozmów ani nagradzać jej w żaden inny sposób. Rosje trzeba po prostu pokonać bo to jest czyste zło zagrażające naszej
Warto o tym pamiętać gdy następny cymbał w stylu Elonka powie że Ukraina powinna usiąść z kacapami do rozmów.
Nie, z rosją nie trzeba siadać do rozmów ani nagradzać jej w żaden inny sposób. Rosje trzeba po prostu pokonać bo to jest czyste zło zagrażające naszej
źródło: GO7tnSmWkAAtpmO
Pobierz

źródło: comment_FXIgrqhSlwhVfwYW0BL5y9aZUatKkquy.jpg
Pobierzźródło: comment_RkoLj2KHlqt4C3UWjQUH5lfp5SjfAMjZ.jpg
Pobierzźródło: comment_5A8XXuQQvXKiZ835kVLWZTkdhvn0zh3v.jpg
Pobierzźródło: comment_4V9px2HriDNgAZx2mnwHzCNaD4IwFyNj.jpg
PobierzCzyżbyś wpadł na dalszy trop afery #pizzagate ?
Trzeba zbadać co łączy producenta tych zabawek i ich dystrybutorów, kto był projektantem, pomysłodawcą?
źródło: comment_w04TXdx9E460UQZOA7OdJO3WpUIimFWq.jpg
Pobierzhttp://mentalfloss.com/article/66691/why-do-babies-medieval-paintings-look-so-old-and-scary
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_GS4LjjLc8dEHK0yT5r9edY0teAgBvCNs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora