też tak mieliście jak byliście mali i w wannie pływał karp, głaskaliście go, karmiliście a potem przychodził tate z toporem i #!$%@?ł mu głowę ( ͡°ʖ̯͡°) czy tylko ja mam traumę do dzisiaj mimo 30 na karku? #truestory #takaprawda #takbylo
@KamDG: ja karmiłem całe lato królik a potem dziadek wieszał królika na drzwiach od komórki i zrywał z niego skórę. Dobre gulasze są z królika polecam ( ͡°͜ʖ͡°)
@mladic_: jak skakać? ja obrałem może z 500 ryb nigdy mi sie nie zachciało skakać po pęcheżu, dopiero ostatnio przez mirko się dowiedziałem ze ktokolwiek tak robił, wydaje mi sie to strasznie dziwne
@BoniekN: jako dziecko inaczej się o tym myśli. zresztą, nigdy nie patrzyłam na ogłuszanie i obieranie ryby. raz miałam możliwość skakania po pęcherzu i to wszystko xD
@KamDG: Mój ojciec to fanatyk wędkarstwa (ja zresztą swego czasu też), swoją pierwszą rybę zabiłem chyba w wieku 4 lat i nie mam żadnej traumy ( ͡°͜ʖ͡°)
@BoniekN: jak wpaść na taki pomysł? skutecznie, forma zabawy i szaleństw jak na pięciolatkę. lepiej było to mieć pod ciapem, niż bawić się tym za pomocą dłoni
Nie. Moi rodzice byli normalni
@sorhu: a teraz oglądają tvn
Pudło.
@dolores007: ale w babci czy w wannie?