Wpis z mikrobloga

@Coolek o k---a straszne śmieci do twojego wspólnego śmietnika z innymi mieszkańcami jak przyjadę do kogoś w odwiedziny i po drodze będę chciał coś wyrzucić to tez nie moge skorzystać?
  • Odpowiedz
A skąd przekonanie, że to ktoś spoza Warszawy? Ja sądzę, że tacy ludzie mają w------e, bo w większości są to studenci albo młode rodziny.

Hajzer jako warszawiak od 87 pokolenia mógłby ogarnąć bajerę i przestać obrażać ludzi.

Jak ja się cieszę, że nie jestem warszawiakiem. Odwiedziłem tuzin stolic większych i bogatszych od Warszawy i jak spotykam dumnego Warszawiaka, który nigdy poza Warszawą nie był, to sobie kisnę wewnątrz niczym ogórek w otoczeniu
  • Odpowiedz
@jathek: Nie wiem co mnie bardziej przeraża, pasywno agresywny do wszystkiego Chajzer czy jego stado lemingów, które przyklaskuje mu na każde pierdnięcie i wojenki.
  • Odpowiedz
o k---a straszne śmieci do twojego wspólnego śmietnika z innymi mieszkańcami jak przyjadę do kogoś w odwiedziny i po drodze będę chciał coś wyrzucić to tez nie moge skorzystać?

@mesrs123: jest różnica między wyrzuceniem śmieci po pobycie w gościach u kogoś, a regularnym wywalaniu śmieci na czyjś śmietnik. U mnie w rodzinnym mieście byli tacy cwaniacy, co w ogóle nie mieli odbieranych śmieci z posesji, bo wszystko nosili na pobliskie
  • Odpowiedz
  • 0
@jathek Nie no, a akumulatora nie da sie wyjac i ladowac w domu xD Srednio kolesia lubie, zwykly cwaniak ktory wie jak zagrac pod publike - tu cos o-----e, a tam da na fundacje, a potem sie z tym obnosi. Niech ginie
  • Odpowiedz
  • 1
@jathek A to przepraszam nie wiedzialem, a nawet bylem zaskoczony ze jest okienko do pociagniecia przewodu. W takim razie powinien miec zainstalowany osobny licznik i to w jego interesie bylo zalatwienie tego, nie dziwie sie mieszkancom ze to zglosili.
  • Odpowiedz
@jathek: Zajrzałem na ten jego post na Facebooku, nie dość, że już sam ten jego post mnie zażenował, to jeszcze raka dostałem od komentarzy, pełno zjebów tam twierdzi, że ludzie mają ból d--y o to, że kogoś stać na lepszy samochód xDDDD
  • Odpowiedz
Prosta logika podpowiada, ze skoro tam mieszka, to raczej zna wiekszosc swoich sasiadow i wie gdzie siegaja ich korzenie. Zakladam przy tym, ze nie jest to jakis wielopietrowy kurnik, tylko maly apartamentowiec, gdzie ze wspolnego parkingu korzysta max. kilkanascie rodzin.

@frogfoot: Mieszkam w tym samym bloku co Chajzer. Nie jest, to wysoki blok, bo tylko 4 piętrowy, ale mieszkań jest bardzo dużo. W garażu podziemnym jest ponad 300 miejsc pojedynczych
  • Odpowiedz
@kokosanki: Ja posiadam własny garaż ale prąd jest wspólnie płacony 30zł/miesiąc do spółdzielni ale zakładam licznik bo widzę z okna jak równiutko ze 3 garaże nie są nigdy ośnieżone na dachu natomiast inne tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sąsiad mi mówił że niby posiadają liczniki ale chyba to zgłoszę w sumie bo nie sądzę że kogokolwiek by było stać na ogrzewanie auta w garażu około 2kw/h
  • Odpowiedz