Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
sildenafil +16
Kiedy mówili o „uśmiechniętej Polsce „ mieli na myśli śmianie się z poniżania i torturowania swoich przeciwników politycznych w aresztach wydobywczych.
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Ostatnio pod tagiem #domdziecka zadałem pytanie odnośnie wyboru konsoli dla dzieciaków z domu dziecka.
wpis -> tutaj
Jestem bardzo miło zaskoczony tym jak sprawa się potoczyła!
Właśnie przed chwilą odebrałem konsolę!
Chciałbym bardzo podziękować @xgamecenter_pl za przygotowanie mega zestawu ( #xbox360 #kinect #40gier #2pady ) w mega dobrej cenie! ᕦ(òóˇ)ᕤ
Jednak nie było by (chyba) całej historii gdyby nie @creed111 bo to on/ona zawołał/a xGameCenter!
#highfive dla Ciebie!
Z dobrych wieści, odezwała się do mnie jeszcze osoba, która przeczytała mój wpis i zaproponowała udostępnienie swoich bonów 10zł z #emag na zakup jakiś rzeczy do domu dziecka!
Jesteście wielcy!
#dziekuje #podziekowanie #dladzieciakow #xgamecenter