Aktywne Wpisy

tesknilam_ +1
Stworzyłam swój wymarzony look. #rozowepaski

HowardWKR +22
Jakim ściekiem jest polski YouTube to ja nawet nie. Chłop przez 10 minut umoralnia Trombe, że ma młodych widzów, a promuje hazard co jest nielegalne. Dla poparcia swoich słów przytacza ustawę, która mówi, że nielegalne jest reklamowanie bukmacherki małoletnim. Ten sam chłop ma w tym samym filmie reklamę bukmacherki i śmiem wątpić, że chociaż połowa jego widzów jest pełnoletnia. Ale reklama oznaczona +18 więc wszystko spoko i dzieci widzą tylko czarną plansze

https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/eu4-development-diary-20th-of-december-2016.990006/
Nowe devdiary. W tym roku już patchy nie będzie, więc do nowego roku i dłużej możemy cieszyć się drogimi fortami, znerfionymi do gołej dupy Expansion i Exploration CB, Afryką która o mało nie wyprzedza Europy technologicznie dzięki instytucjom i masą innych problemów, które ludzie wypisali ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dodatkowo wyszło na jaw, że główna osoba odpowiedzialna za AI odeszła z Paradoxu, więc przyszłość zapowiada się ciekawie.
Daj ludziom żyć, prawie święta, a Ty chcesz by kolejne bugi wdrożyli. :)
1. Dzięki ostatnim zmianom kasa wreszcie zaczęła mieć znaczenie
2. Może zmiana developera pozwoli komuś lepszemu to ogarnąć.
3. Szklanka może być w połowie pełna ;)
@twisterro: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niestety to są rzeczy, których sam nie mogę naprawić, bo nie znam tak kodu gry. CB na prymitywów i obszary Trade Company nie wiem czy aby nie jest gdzieś zahardkodowane. Jak nie jest, to spróbuję to samemu przerobić aby było po staremu. Ta sama kwestia z institution spread. Aczkolwiek
@Khaine: Instytucje do dupy działają tu się w pełni z Tobą zgadzam. Jednak sam ich pomysł jest w mojej ocenie dużo lepszy niż to co było wcześniej. W końcu przynajmniej trochę na to wpływu masz jako gracz.
Poza tym wyluzuj trochę
Co do złości myślę że wszystkich od czasu do czasu szlag trafia no ale dalej w to gramy :-) Uwagi masz celne ale to trochę jak #!$%@? się na pogodę czytaj niezależne od nas (tak, wiem że zależne od Paradoxu no ale na jedno wychodzi).