@Venro To co wyprawiali protestujacy pod Wawelem to faktycznie przegiecie. Jednak majac swiadomosc, ze fala protestow obejmuje cala Polske nieformalny naczelnik panstwa mogl sobie odpuscic wizyte w ten weekend. Sorry, ale to bylo do przrwidzenia, ze ludzie beda na niego czekac
To co wyprawiali protestujacy pod Wawelem to faktycznie przegiecie. Jednak majac swiadomosc, ze fala protestow obejmuje cala Polske nieformalny naczelnik panstwa mogl sobie odpuscic wizyte w ten weekend. Sorry, ale to bylo do przrwidzenia, ze ludzie beda na niego czekac
Tak, jak napisałem wyżej - Kaczyński może swoich bliskich odwiedzać kiedy tylko chce. Słusznie zrobił przyjeżdżając i przy okazji obnażając zezwierzęcenie tych ludzi.
@Venro Prawo ma, oczywiscie. Jednak to wyglada jakby specjalnie tam pojechal, zeby jak mowisz "obnazyc zerzwierzecenie" czy nawet nieco je sprowokowac. Szkoda, ze wykorzystuje niezyjacego brata do swoich celow politycznych.
Prawo ma, oczywiscie. Jednak to wyglada jakby specjalnie tam pojechal, zeby jak mowisz "obnazyc zerzwierzecenie" czy nawet nieco je sprowokowac. Szkoda, ze wykorzystuje niezyjacego brata do swoich celow politycznych.
Sugerujesz, że powinien zrezygnować z odwiedzin grobu brata, żeby grupa kilku frustratów czuła się usatysfakcjonowana?
#polityka #bekazkod #bekazlewactwa
Co masz na myśli?
Tak, tak, wiemy.
@J3ster
Ale jego brat leży na Wawelu i Kaczyński będzie mógł go odwiedzać, kiedy tylko uzna to za słuszne. Na pewno KOD nie będzie o tym decydował.
Tak, jak napisałem wyżej - Kaczyński może swoich bliskich odwiedzać kiedy tylko chce. Słusznie zrobił przyjeżdżając i przy okazji obnażając zezwierzęcenie tych ludzi.
Sugerujesz, że powinien zrezygnować z odwiedzin grobu brata, żeby grupa kilku frustratów czuła się usatysfakcjonowana?
A ja myślę, że przede wszystkim chciał odwiedzić grób brata, nie kalkulując, co mu się będzie bardziej opłacać.
Komentarz usunięty przez autora