Wpis z mikrobloga

Witam mirków ze #szczecin !
Jak co niektórzy z was już wiedzą, od kilku lat zajmuje się elektroniką samochodową, często udzielam się i doradzam Wam :)
Zajmuje się autoalarmami, montażem blokad skrzyni biegów, montażem centralnych zamków, pilotów, wszelkiego rodzaju montażem car-audio, montażem czujników parkowania, diagnostyka i naprawa itp itd.
Czuje się na tyle pewny w tym co potrafię już, ze chciałbym w przyszłości otworzyć swój biznes wiec małymi kroczkami chciałbym zacząć robić na własny rachunek.
Czy byli byście zainteresowani takimi usługami? Oczywiście z racji tego ze odbywałoby sie to w moim prywatnym garażu ceny odpowiednio konkurencyjne w porównaniu do profesjonalnego warsztatu.

#motoryzacja #samochody #elektrotechnika #caraudio #szczecin
kisiel119 - Witam mirków ze #szczecin !
Jak co niektórzy z was już wiedzą, od kilku ...

źródło: comment_ijs4u6X3Ym0XXOf16ji8myMLvAyngqf0.jpg

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kisiel119 tez się podepnę, a oświetlenia rejestracji też naprawiasz? Kabel odpadl i trzeba przeczyscic i przylutowac, a ja z lutowania cienki jak żebra bakterii...
  • Odpowiedz
@kisiel119: Czujniki parkowania jakieś polecisz i zamontujesz? dzisiaj parkowałem, myślałem że do tyłu jestem na styk, wychodze żeby rzucić okiem czy facet wyjedzie a tu prawie metr miejsca ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
znany motyw mi ale chyba mało oplacalny dla ciebie, szukalbym drugiego radia

@kisiel119: całkiem możliwe, że z tego powodu tego nie zrobiłem :D A drugie radio ma jeden problem - nie chcę niefabrycznego radia (no bo sterowanie z kierownicy jest fajne) lub jak kupię takie same to cholera wie czy nie będzie identycznego problemu ;(
  • Odpowiedz