Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +760
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +365
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Jak co niektórzy z was już wiedzą, od kilku lat zajmuje się elektroniką samochodową, często udzielam się i doradzam Wam :)
Zajmuje się autoalarmami, montażem blokad skrzyni biegów, montażem centralnych zamków, pilotów, wszelkiego rodzaju montażem car-audio, montażem czujników parkowania, diagnostyka i naprawa itp itd.
Czuje się na tyle pewny w tym co potrafię już, ze chciałbym w przyszłości otworzyć swój biznes wiec małymi kroczkami chciałbym zacząć robić na własny rachunek.
Czy byli byście zainteresowani takimi usługami? Oczywiście z racji tego ze odbywałoby sie to w moim prywatnym garażu ceny odpowiednio konkurencyjne w porównaniu do profesjonalnego warsztatu.
#motoryzacja #samochody #elektrotechnika #caraudio #szczecin
u mnie na warsztacie to 400zl lub 450 pod kolor auta. Ja biore 300zł bez roznicy jakie auto
@kisiel119: całkiem możliwe, że z tego powodu tego nie zrobiłem :D A drugie radio ma jeden problem - nie chcę niefabrycznego radia (no bo sterowanie z kierownicy jest fajne) lub jak kupię takie same to cholera wie czy nie będzie identycznego problemu ;(
One sa o ile dobrze pamietam w systemie keyfree czy jakos tak