Aktywne Wpisy
Alpengeist77 +3
#teoriespiskowe #plaskaziemia
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Zdecydowałem, że w tegorocznych wyborach zagłosuje na konfederacje. Szczerze to tylko oni wydają się normalni, najmniej skompromitowani i najbardziej rozsądni z całej tej bandy popaprańców, która w tym roku startuje.
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni
01.Hardwell & Headhunterz feat. Haris - Nothing Can Holds Us Down (Dr Phunk Extended Remix) [Revealed Recordings]
02.Galactixx - Unfold [We R]
03.Avana & Zany - DKL3B [Fusion]
04.Heatwavez & Unsenses - The Dreamer [Dirty Workz]
05.Solstice And Timekeeperz - New Chapter [X-Bone]
06.Shockwave & Beatcaster - Changes [X-Bone]
07.Sylence - Bigger Picture [Free]
08.Hyperion - Vale Of Pnath [4Dots]
09.Ecstatic - Inhuman [Dirty Workz]
10.Activator - Lullaby (Thyron Remix) [Activa]
11.Masters Of Ceremony - Bottoms Up (Digital Punk Remix) [Nightbreed]
12.Regain - About Me [H4H]
13.Luminite - Make It Clap [Gearbox Digital]