Wpis z mikrobloga

@booolooo: @chuckmls: @terwer358: Ja biorę a właściwie brałem zawsze kebsa w donerze - mięso kurczak bo logiczne, że baranina dawana w tej samej cenie to syf, zdrowe surówki, sos sriracha na podkręcenie metabolizmu a bułka do kosza :D, chociaż ostatnio niby mają w ofercie ciemne pieczywo ale każdy dobrze wie jak to z tym ciemnym pieczywem wygląda 30% ciemne reszta pszenna.
  • Odpowiedz
@drugiekonto: o Stary, tutaj to są kebaby a nie kurczok w bułce z kapustą xD jak będziesz we Francji (wielkie miasta) to idź na sandwich grec z harissą i samourai, próbowałem wiele kebabów, tych "niemieckich" rzekomo najlepszych.. jak do mnie znajomi wpadają i ich zabieram 1szy raz na dobrego kebsa, to później przez 2 tygodnie dzień w dzień kebsy jedzą..
  • Odpowiedz