Aktywne Wpisy

okusuri +552
miałem dziś nieprzyjemne spotkanie z p0licją, mianowicie zaparkowałem koło dworca i nie byłem pewien czy parking jest płatny czy nie bo znak miał tylko P bez dopisku "płatny", zobaczyłem patrol i naiwnie podszedłem do nich licząc że mi pomogą
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana

FedoraTyrone +16
Dostałem skierowanie na NFZ do kardiologa. Mamy początek grudnia, a kobieta w rejestracji mi mówi, że najbliższy termin to 20 lutego. Weź się człowieku lecz w takiej sytuacji. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zdrowie #medycyna #lekarz #kardiologia
#zdrowie #medycyna #lekarz #kardiologia

#heheszki #lodz #krakow
źródło: comment_kT1eJwyk2rF1I4GS5fwgZGKSfMYprmzm.jpg
Pobierzźródło: comment_Z2nunV2QYHgvsUsJAe5tTVjZ3thQxYNg.jpg
PobierzTZ to jak sama nazwa wskazuje taki gdzie jest miejsce dla każdego środka transportu, autorem hasła na wiki jest Hubert Barański- założyciel "fundacji" blokujmy miasto - siejmy ferment
źródło: comment_IcP0fZSjO7ha0N4kdIxjZWKNFcPzxoce.jpg
Pobierz@Sepzpietryny: bo szlachta chce z---------ć po uliczkach
@Sepzpietryny: ba, usain bolt robi średnią 44 km/h na 100 m, a Cavendish to i ponad 50 km/h pojedzie na rowerze, ale fakt, rzadko który z "prawdziwych" kierowców w mieście, gdy nie ma korków i progów w mieście przejmuje się jakimiś ograniczeniami prędkości
Niestety na razie rację ma ten kto głośniej krzyczy, mimo że rowerzystów tej zimy widziałem może z pięciu to oni decydują czy coś powstanie czy nie