Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +720
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
b_oski +2
BMW (RWD) mam od roku. Rok temu koła na zimowe zmieniłem za wcześnie. Teraz chciałem tego uniknąć, w efekcie czego jeździłem już w temperaturze 2°C (gdy wyskakuje komunikat ze śnieżynką) i nie czuję różnicy w przyczepności. Nawet próbowałem lekkiego (żeby nie przeszarżować) uślizgu i nie poszedł bokiem. Założone mam Bridgestone Potenza.
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
Elon Musk dołączył właśnie do rady gospodarczej Trumpa która ma na celu przywrócenie świetności Ameryce. Kto jak kto ale Elon powinien coś o tym wiedzieć. Wychodzi na to, że nie się co bać, że Tesla i SpaceX będą miały gorzej tylko lepiej.
Link: Elon Musk dołączył do rady gospodarczej Donalda Trumpa
#spacex #elonmusk #tesla #amerykawybiera2016 #trump #mikroreklama
@su1ik: Są tacy, tylko ze zmienioną kolejnością. Najpierw polityka, a potem stołki w zarządach wielkich firm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@shimmy: coś się coś się popsuło i falkon zboczył z kursu. Ojej chyba kieruje się w stronę białego domu ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ
:)
@shimmy: U nas z pogodzeniem się wynikiem wyborów ma problem tylko PiS. Nie ma większości konstytucyjnej, a zachowuje się tak, jakby ich konstytucja nie obowiązywała...
Bo wtedy jeszcze kibicował clintonowej
Zwłaszcza jak się układa z silniejszym
Ale skrzynkę dobrego Chivasa to Musk powinien Trumpowi postawić i publicznie odszczekać to znaczy odwołać swoje wypowiedzi