Aktywne Wpisy
rafal-pabianczyk +108
YRKE - sprzedawca mebli. Witam wszystkich chyba pierwszy raz w życiu oceniam dostawcę internetowego. Można to zrobić w niewielu miejscach bo firma zablokowała możliwość pisania opinii na Google, na pewno obawiając się negatywnych opinii. Kupiłem stoły kuchenne przez piękną stronę internetową firmy Yrke. Strona jest dopieszczona pod względem graficznym. Opisy informują o najlepszej jakości, szybkiej dostawie możliwości reklamacji zwrotów itd. Ogólnie jedna z najładniejszych stron jakie oglądałem w tematyce wyposażenia wnętrz z
Mega_Smieszek +593
To prawie tak w---------y nawyk jak szeryfowanie na drodze i przejaw tej samej "mentalności kolejkowej". Kierowcy kretyni nie mogą zrozumieć, że przestawienie auta o 5 metrów do przodu nie spowoduje oskarżenia o kradzież paliwa, a dzięki temu następny samochód będzie mógł spokojnie rozpocząć tankowanie.
Ale nie, k---a, po co myśleć jak boli? Lepiej zostawić i niech ten głupi c--j z tyłu stoi. He he he, debil, mógł ustawić się pod innym dystrybutorem, a tak niech stoi i czeka aż szlachta zapłaci.
O--------m jełopstwo za każdym j-----m razem, ale większość idiotów po prostu nie może tego zrozumieć.
#motoryzacja #kierowcy #polskiedrogi #szeryfdrogowy #polska
W sumie nie każdy ma obowiązek znać się na technologii dystrybutorów na stacji.
Nie wiem, może Warszawa czy Łódź to gównomiasta i Orlen to gównostacja ale zawsze mi się dystrybutor blokował.