Aktywne Wpisy
Limeade +268
Dla wszystkich co radzą iść pracować na fizola, kłaść płytki, robić hydraulikę, albo zostać złotą rączkę. Wy chyba nigdy nie robiliście w pracy fizycznej. Praca fizola nie jest lekka. 8 lat przepracowałem na budowie, w zimie zimno, w lato gorąco, przez resztę roku leje deszcz i wieje wiatr. Robota w brudzie, kurzu, syfie i ubóstwie. Bez ogrzewania, bez dachu nad głową, albo bez okien. Towarzystwo nieciekawe, często starzy alkoholicy albo jakieś ćpuny
Grizzzly +9
Mój eks ruchał godzinę albo i dłużej. Był wyjątkowy, czy wielu facetów tak ma?
#zwiazki #seks #podrywajzwykopem
#zwiazki #seks #podrywajzwykopem
Chciałabym je nosić po domu. Gotować, prasować w nich i takie tam i zarazem kształtować łydkę.
#cotahannah #szpilki #diy #pytanie #logikarozowychpaskow
Jakbym już musiała tak kombinować to próbowałabym owinąć szpilkę plasterkiem na ranę, przynajmniej nie jest taki gruby i obejdzie się bez ślizgania.
W ogóle nie lepiej w butach na potężnym obcasie na początek? Większa stabilność, łydka działa jak ma działać i nie tupocze aż tak.
Swoją drogą dzięki, przypomniałaś mi, że mam fleki
Komentarz usunięty przez autora
Pomimo, że zdajesz sobie z #logikarozowychpaskow ,
brniesz dalej w #logikarozowychpaskow ¯ \ ᵔ ͜ʖᵔ/¯
xD
No, a pozniej placz, masaze, rehablitacja, garb na starosc no i haluksy :)
Swoją drogą, whoa, różowy pasek, który z własnej woli chodzi po domu w szpilkach. Wiele nie chce w szpilkach wcale chodzić. A postawa kobiety w szpilkach dużo ładniej wygląda.
Komentarz usunięty przez autora