Wpis z mikrobloga

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #seks #stuleja #oswiadczeniezdupy

Jak czytam anonimowe wyznania i widze, ze 17 latka pyta o segzy z chlopakiem to mnie zbiera #!$%@?. Albo na dane, ze przecietny facet rucha 80 razy w roku. Dlaczego nie poszedlem do prostytutki na 18lvu. Bylbym dzis innym czlowiekiem, mial rozowego i nie wiedzial co znaczy przegryw. A tak jestem tyle lat do tylu. Dlaczego sluchalem gowno rad, ze kogos znajde. Mam nadzieje, ze za 2-3 levele jak juz wyjde z przegrywu to przestane myslec o tym co stracilem.
  • 27
Pójście na dziwki sprawi że przestaniesz być przegrywem? xD byłbyś takim samym przegrywem z tą różnicą że wypaczyłbyś sobie do końca spojrzenie na relacje z innymi ludźmi. Ale wiem że istnieje taka grupa ludzi, którzy wcale od życia nie oczekują jakichś zdrowych relacji, szacunku w związku, to nie wiem, może dla nich to jest wyjście. Tylko niech nie #!$%@?ą że to sprawi że sobie ułożą życie i znajdą kobietę xD to jak
@wyjde_z_przegrywu na taką odpowiedź czekałem. No właśnie, oklamiesz. Może uwierzy, ale siebie nie oszukasz. Dalej będziesz wiedział że musisz oklamywac ludzi żeby cię szanowali, faken jesteś przegrywem. Nie zrozum mnie źle, ja ci żadnych rad nie daje, nie mówię co powinieneś a czego nie. Zwyczajnie mówię ci żebyś nie wierzył w to że to coś odmieni, bo tu sam będziesz wiedział jak jest dokładnie. To jest wg mnie zła droga, którą prowadzi
@szeryfe: do klamstwa juz sie przyzwyczailem. Jak klamiesz w zyciu tak duzo co ja to przestajesz nad tym myslec, liczy sie tylko efekt. Jakbym poszedl na dziwki na 18lvu dzis bylbym dalej niz jestem, a tak poszedlem na 25. Wiadome bylo od samego poczatku, ze tak to sie skonczy, ale czytalem brednie o wielkiej milosci.
@szeryfe: sytuacja mnie do tego zmuszala, toksyczna rodzinka. Nie bylo mozliwosci mowienia prawdy, ja klamalem i dalej klamie w wielu kwestiach najblizsza rodzine. Potem sie juz nad tym czlowiek nie zastanawa, tylko to robi.
@vezer: cale dorosle zycia tak wyrabiam. Jak klamiesz tak dlugo jak ja to przestajesz nad tym myslec. Robisz to i idziesz dalej. Tak samo bedzie jak poznam rozowego. To malutkie klamstewko przy pozostalych. Po co ma
@wyjde_z_przegrywu bo to jednak jedna radę co dam. Jak chcesz to pomyśl nad tym. Serio nie warto dbać o relacje z ludźmi których musisz oszukiwać żeby cię lubili /akceptowali/szanowali. Nie chodzi o to żebyś teraz szedł, waliłv ludziom między oczy żeby ich szokować, ale bądź sobą, pozwól sobie nie spełniać czyichś oczekiwań. Jeśli to za trudne w obecnych relacjach, to próbuj tak przy nowych poznanych osobach. I też nie ma zasadzie "cześć,