Aktywne Wpisy
Wrrronika +6
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +104
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
W sam raz na czasie po tym jak MEN próbuje wyciąć ewolucję z programu. To skandal, że ktoś taki jest profesorem nauk biologicznych i nie rozumie podstawowych pojęć w swojej dziedzinie. Oczywiście brak zrozumienia jest proporcjonalny do chęci wypowiadania się na ten temat... Ech.
#nauka #liganauki #ligamozgow #biologia #gruparatowaniapoziomu #mikroreklama
Przecież to jest piękne (。◕‿‿◕。)
Mówisz o sobie? Masz jakieś wykształcenie? Zawsze wydawałeś mi się totalnym durniem.
Co
@ghostface: możesz podać przykład?
@Dzonzi: poziom wykształcenia innych użytkowników w kontekście teorii ewolucji.
@Dzonzi: skończyłem wyższe studia już dobry jakiś czas temu. Mam nadzieję, że nie studiujesz na wyższej szkole melanżu w Pierdziszewie Dolnym i prowadzący wbiją ci do głowy podstawy logicznego myślenia, metody naukowej, bo jak na razie, to bardzo u ciebie z tym krucho. Jesteś więźniem swojej ideologii, miejmy