Mirki, zastanawiam się czy pierwszy raz się nie szarpną i kupić firmowe jeansy. W sklepie #lee i #wrangler znalazłem takie. #fituje? A Wy chodzicie raczej w takich do 100 zł czy może jednak coś za 300 cebul? Jeansy to inwestycja na lata w sumie ( ͡°͜ʖ͡°)
@rurek49: tez mam 190 wybiegany za mlodu lydki mam jak legionista i rurek/nawet prszy ciasnych nie jestem w stanie wcisnac ja mam zawsze jakis 1 moze 2 luzu w lydkce i wyglada to wg mnie calkiem spoko. Chlopie takie rurki to sie umeczysz zakladajac sciagajac :D
@rurek49: jak widziałem po ile są levisy w outlecie w usa, to na pewno nie dam normalnej ceny. Może to cebulowe, ale najlepsze i zarazem najtańsze spodnie jakie kupiłem są z ..... Lidla. Miałem z różnych sieciówek za 80-100 zł i żadne nie wytrzymały tyle, co te.
@rurek49: Zapomniałeś, że pomiędzy skinny a regular jest jeszcze slim, które idealnie pasują na wysokich ludzi, zresztą na średnich i niskich też :P Popatrz Levi's 522.
@bloodsoul: @palecbiskupa: i w sumie ogólnie w komentarzach widze ze lepiej wybrac jednak levisa ;) w sumie tam mi sie tez bardziej opłaca bo mam bon -20% :D
@rurek49: polecam Ci popatrzeć w Levis na model 511 albo inny jaki Ci tam pasuje i poszukać potem na necie. Ja swoje kupiłem za 170 zł+mała przeróbka krawiecka 30 zl i mam super spodnie w których chodzę 1.5 roku i pewnie kolejne 1.5 będę chodził. Big star też ma spoko spodnie jakościowo @Bzyko: skąd taka kartę ogarnąć?
@rurek49: Też mam rozbudowane uda i mam problem z doborem spodni w ogóle. Z dżinsami to jeszcze pół biedy bo się zazwyczaj po 2 godzinach noszenia rozbijają, a inne spodnie dopasowuję w udach i za 10zł u krawcowej zwężam w łydkach. Nie polecam drogich dżinów bo i tak się przetrą jak tańsze. No chyba, że masz potrzebę markowych (niektórzy mają). A z jakiego miasta jesteś?
@nalej_mi_zupy: krakow. Mam tutaj galerii i sklepów do mierzenia pod dostatkiem ;) @CieplyDran: wlasnie chce pomierzyc w sklepie i kupic w sieci, bo mam zniżkę na aswear.pl czy jakos tak :)
@rurek49: Kwestia ud, ale no mój Mirek wysportowany i Wranglery mu poszły. Tak że nie ma co sobie d--y zawracać, a jak już to ponoć skład się liczy i na to patrzeć.
@rurek49: w galerii kasują za te wranglery jak za zboże. 300zł w galerii a na internecie 229 w answear po rabacie 50zł czyli 179 xD Raz kupiłem w galerii potem po prostu ten sam rozmiar w internecie
A Wy chodzicie raczej w takich do 100 zł czy może jednak coś za 300 cebul? Jeansy to inwestycja na lata w sumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam tag #modameska bo pewnie się znają
Jak jeansy to za około
Nie polecam drogich dżinów bo i tak się przetrą jak tańsze. No chyba, że masz potrzebę markowych (niektórzy mają). A z jakiego miasta jesteś?