Aktywne Wpisy

Kordianyt +44
Krotka pilka do graczy PC - jaka gra z ostatnich 3 lat wywarla dla was najwieksze wrazenie i polecilibyscie dalej? Kupilem tlustego kompa i ogralbym cos nowego i ciekawego, pozdrawiam #gry #pcmasterrace #komputery
Meregle +237
Odra Opole... Jak mozna było użyc nazwy choroby jako nazwy klubu. Wyobrażacie sobie Dżumę Warszawa albo Gruźlice Łódź?
#mecz
#mecz

- samochodem - 12-18 minut (z zaparkowaniem, wyskrobaniem szyb itp),
- tramwajem (bezpośrednio 0P) - 40 minut !!!,
Dodatkowo podjechał jakiś tramwaj widmo, na iMKP zero info, tablice nieczynne, nawet nie wiesz do jakiej linii wsiadasz...
Więc jak człowiek ma się przesiąść na MPK skoro nawet trasa idąca praktycznie w całości po wydzielonym torowisku zajmuje tramwajem 2-4 razy więcej czasu?? no ja się pytam, jak? Siedziałem w tym *&^&*$% tramwaju jak ciołek jakiś z zazdrością patrząc na wszystkie jadące samochodu i żałując, że akurat dzisiaj byłem zmuszony do korzystania z MPK.
#wroclaw #mpkwroclaw #mpk #gorzkiezale #zalesie #wroclawskietramwaje
@wiedro
N dojechalbys w 10min max.
@kilcars: ooo stary, współczuję... choć z drugiej strony dawałem kiedyś rade z Piwnej na Muchoborską w 25-30 minut śrenio, autem oczywiście
@MikiPL: PA CO NAPISAŁ XDDD poruszasz się tylko na trasie Magnolia -plac papieża