Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +785
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Atreyu +224
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mireczki, zaczynam przygodę z akwarystyką, kumpel pomaga , za dwa dni glonojady i jakies pierwsze rybki jak woda bedzie gotowa. Nie mogę się doczekać (ʘ‿ʘ)
Tak czy inaczej rybki fajna sprawa, może nie można się przytulić albo pobawić, ale samo patrzenie na ten mały ekosystem uspokaja.
No, przynajmniej ja tak miałem •͜ •
Edit: Teraz widzę, że z tyłu obok lampki coś bulbulatoruje ( ͡° ͜
Myślę że glonojady nie powinny pozdychać razem z kardynałkami chińskimi jak w pon wejdą do akwarium
Może się wkręcisz i wtedy walniesz porządną belkę oświetleniową, mchy, jakieś stadko microrazbor i krewetki. Na razie to to nawet amatorka nie jest Mireczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Trast: Obsada, żwirek i węgiel do zmiany. Zarówno na kardynałki i "glonojady" akwarium za małe(40cm długości, prawda?). Krewetki Neocaridina davidi, a do tego jakieś