Wpis z mikrobloga

#mikolajki #heheszki #slodycze #rozowepaski

Dzisiaj mikołajki więc przyjechała dziewczyna i wręczyła mi prezent z tej okazji. Ja, udając, że zapomniałem o mikołajkach dałem jej wytłaczankę jajek. Mówiłem przy tym, że bardzo przepraszam ale nic więcej nie mam, to chociaż dam jej świeże, wiejskie jajka ( ). Szkoda, że nie widzieliście jej miny i tego smutku w oczach. Do momentu aż otworzyła wytłaczankę( ͡º ͜ʖ͡º)

Pobierz ImeNs - #mikolajki #heheszki #slodycze #rozowepaski

Dzisiaj mikołajki więc przyjec...
źródło: comment_XgfIQKQB37NyAn3O5okPHAqBWlIpnreL.jpg
  • 54
@Furgas: moja pierwsza myślą było właśnie coś takiego..
@ImeNs: fajnie w sumie-ale takie pytanie :> odkaziles karton jakoś? Bo w sumie syf ze skorupek przeszedł na sreberka, potem na ręce i z rąk na czekoladę...a potem do ust. Czyli prawie jakby lizać brudne skorupki z roznymi zarazkami.
A jajka są szczególnie pod tym względem ryzykowe :>

Ja kiedyś od męża distalan takie to wielkie jajko, a do środka kolczyki włożył
@ImeNs: akurat przypomniałeś mi pewną sytuację. podczas mikołajek kilka lat temu chciałem zrobić prezent mojej byłej, ale nie jakiś zwykły, lecz jakiś kreatywny. Wpadłem na pomysł że kupie jej pudełko wymiarów 20 x 20 x 20 z pokrywką, do pudełka na samo dno położyłem kolczyki które sie jej podobały, to zasypałem mandarynkami do połowy, a od połowy wypełniłem pudełko cukierkami. Na to pokrywka a później wstążka co by to związać.
A