Aktywne Wpisy
NicolasLatifi +422
POV: jest wigilia, godziny poranne, mama gotuje potrawy na święta. Ty popijasz ciepłe kakao i...jakie gry odpalasz na PC? #gry #nostalgia #retrogaming
mirko_anonim +132
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ludzie nie zdają sobie sprawy jak to jest być singlem, samotnym mężczyzną. Widzą wesołego gościa w pracy, który stara się integrować z wszystkimi ale wraca do domu i zastanawia się czy rzucić to wszystko w cholere, zabarykadować się w domu i chlać alkohol czy jednak dać sobie jeszcze jeden kolejny rok i zobaczymy co będzie. Nie wiedzą ile prób podejmuje żeby coś zmienić a każda kolejna porażka to kolejny
Ludzie nie zdają sobie sprawy jak to jest być singlem, samotnym mężczyzną. Widzą wesołego gościa w pracy, który stara się integrować z wszystkimi ale wraca do domu i zastanawia się czy rzucić to wszystko w cholere, zabarykadować się w domu i chlać alkohol czy jednak dać sobie jeszcze jeden kolejny rok i zobaczymy co będzie. Nie wiedzą ile prób podejmuje żeby coś zmienić a każda kolejna porażka to kolejny
Dzisiaj mikołajki więc przyjechała dziewczyna i wręczyła mi prezent z tej okazji. Ja, udając, że zapomniałem o mikołajkach dałem jej wytłaczankę jajek. Mówiłem przy tym, że bardzo przepraszam ale nic więcej nie mam, to chociaż dam jej świeże, wiejskie jajka (✌ ゚ ∀ ゚)☞. Szkoda, że nie widzieliście jej miny i tego smutku w oczach. Do momentu aż otworzyła wytłaczankę( ͡º ͜ʖ͡º)
@ImeNs: fajnie w sumie-ale takie pytanie :> odkaziles karton jakoś? Bo w sumie syf ze skorupek przeszedł na sreberka, potem na ręce i z rąk na czekoladę...a potem do ust. Czyli prawie jakby lizać brudne skorupki z roznymi zarazkami.
A jajka są szczególnie pod tym względem ryzykowe :>
Ja kiedyś od męża distalan takie to wielkie jajko, a do środka kolczyki włożył
@agaja: pewnie nie( ͡º ͜ʖ͡º)
A
to bylo jej powiedziec ze ostanim razem guma pekla, albo ze jej podmieniles tabletki na dropsyi dac jej fekowy test ciazowy => https://www.amazon.com/BigMouth-Inc-Fake-Pregnancy-Test/dp/B003QJV2FE