Aktywne Wpisy
Kalosz667 +44
#nieruchomosci #demografia
Wykopki: dziś 300k to gówno nie pieniądz, bez 800k a najlepiej miliona nawet nie myśl o własnym mieszkaniu, demografia przez to upadnie
Tymczasem każde miasto 20k-100k mieszkańców w Polsce:
Wykopki: dziś 300k to gówno nie pieniądz, bez 800k a najlepiej miliona nawet nie myśl o własnym mieszkaniu, demografia przez to upadnie
Tymczasem każde miasto 20k-100k mieszkańców w Polsce:
WielkiNos +364
Ze wszystkich zdjęć, które wrzucała kiedykolwiek Lewandowska i o których dyskutuje się na wykopie i twitterze to jest dla mnie najgorsze.
Lewandowska na pierwszym planie z sexi dzióbkiem, za nią stado opalonych amigos uśmiechających się sugestywnie, na samym końcu za nimi wszystkimi, w cieniu stoi jeden z największych światowych talentów piłkarskich - Robert Lewandowski.
O ile lepiej by to zdjęcie wyglądało gdyby Lewandowska stanęła obok Roberta, objęła go i pochyliła się w
Lewandowska na pierwszym planie z sexi dzióbkiem, za nią stado opalonych amigos uśmiechających się sugestywnie, na samym końcu za nimi wszystkimi, w cieniu stoi jeden z największych światowych talentów piłkarskich - Robert Lewandowski.
O ile lepiej by to zdjęcie wyglądało gdyby Lewandowska stanęła obok Roberta, objęła go i pochyliła się w
Ale Misia w tym roku nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dobrze, że synek lvl 1 to jeszcze nie odczuł zawodu, bo mu wcześniej opowiadaliśmy jaki ten miś fajny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale potem coś mnie jeszcze uderzyło i to mocniej. Ten Miś gdzieś jest. Siedzi w zimnym magazynie. Sam. Inne dekoracje zabrali aby sprawiały ludziom radość, a on został. Mówił, że chce iść, że dzieci na niego liczą, że co roku czyta bajki i jest w tym najlepszy.
Ale pracownicy mówili mu: "Misiu, jesteś już w pewnym wieku, nie wszystkie lampki Ci się palą, musisz odpocząć, na zewnątrz jest zimno i pogoda w kratkę. Niech w tym roku inne dekoracje cieszą dzieci".
"Ale bajki... co roku czytałem. Będą zawiedzeni... niektórzy odwiedzali mnie co roku. Proszę pozwólcie mi".
"Nie Misiu, nie możemy, musisz dbać o siebie. Nabierz sił, może w przyszłym roku"
Kiedy kochasz swoją pracę i wiesz, że przynosi radość innym, #emerytura może być okrutnym wyrokiem (╥﹏╥)
#feels #takaprawda #takbylo
"O dwóch takich co ukradli..." był niepoprawny i ma karę.
@algorytm7007: no to ten...
@bugg
@Gom3z
WTF (ʘ‿ʘ)