Aktywne Wpisy
djpatri +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +48
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Na stopie towarzyskiej odbudowałem w pół roku więcej niżbym się spodziewał, doświadczając tyle nowych bodźców, że już raczej nic tego wzrostu nie zatrzyma ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kupa nowych ludzi, piwa, mega satysfakcja z zajęć #tuxtanczy. Na stopie pasji dzieje się równie dużo, jestem combosem większym niż wyglądam: leworęczny prawosławny elektronik programista, tańczący latino, reggaeton, lindy hop, grający na skrzypach, koleś po nowotworze, fanatyk marszy na orientacje - dilujcie z tym ( ͡° ͜ʖ ͡°) Muzykowanie pozostało spadkiem z okresu orkiestrowania w technikum a taniec stał się naturalnym jego uzupełnieniem.
Wiecie co jest w tym wszystkim fajnego? Kiedy człowiek uświadamia sobie, że jego wszystkie bariery siedzą w głowie, a nie fizyczności, zaczynasz odkrywać że da się tak naprawdę zrobić wszystko. Wymaga to sporej pracy nad sobą i trzeba ruszać stopniowo (o czym pisał dość sporo @thus), ale przede wszystkim do cholery, nie bać się doświadczać życia. Zasmakować każdego uczucia, zarówno tego pięknego, jak i równie zacnego liścia wyrwanego od różowego, którego próbowaliśmy poderwać (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#przegryw #wygryw #wychodzimyzprzegrywu #milionowamotywacja #motywacja
@tux3284: to mało wiesz o piwnicznym życiu mój młody padawanie
Nawet nie wiesz co to przegryw, więc to całe "wyjście" z przegrywu to nic spektakularnego szczerze mówiąc. Myślałem, że to faktycznie jakiś wykopowy piwniczanin z fobią społeczną, stulejką i innymi defektami zaczął "wygrywać" w życie ale to tylko przeciętny mirek znalazł sobie coś do roboty w życiu. Wiele hałasu o nic, z czystym sumieniem przewijam dalej(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)