Jest szansa, że jeśli w pon rano kurier #dpd dostanie paczkę do doręczenia do mnie (planowo 11-13) i do niego zadzwonie to uda się załatwić dostarczenie na 15? Do samego #dpd dodzwonić się nie da, a numer do kuriera dostanę dopiero po wydaniu mu przesyłki ( ͡°ʖ̯͡°)
@piotreek88: Ewentualnie siedziba, ale to będzie 4-10 paczek, a nie jestem pewny czy będę miał jak podjechać :/ Spróbuję zadzwonić, jeśli nie to we wtorek odbiorę :)
@MichalQ20 Mam dzwonić o 9 to mnie połączą z kurierem. Ewentualnie punkt odbioru bo paczkomatu brak, ale nie chcę mi się tego nosić ani wozić ( ͡°͜ʖ͡°)
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Do samego #dpd dodzwonić się nie da, a numer do kuriera dostanę dopiero po wydaniu mu przesyłki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kurier
Spróbuję zadzwonić, jeśli nie to we wtorek odbiorę :)