Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
@Elvadom: Niekoniecznie w tym przypadku, ale baby jak kładą swoje toboły na siedzenia to z reguły są u-----e jakimś błotem, co nie dziwi biorąc pod uwagę porę roku. Kto by chciał później na czymś takim siadać.
Ale pewnie w sumie lepiej zdjęcie zrobić.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Namenick: A jeśli torba od spodu JUŻ JEST BRUDNA?
Siedzenia tylko dla siedziaży!
Ten uczuć, gdy wrzucasz gównowpis, nie spodziewając się nawet gównomżawki, a po powrocie
z Ikei masz gównoburzę z piorunami, stulejarsko-bździągwiane dupbólenie, SIWY DYM I
NIEMCY