Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ja akurat nie mam potrzeby usiąść. Ale stoją starsze osoby w pobliżu.
Jakbym jednakowoż miał, to dałbym jej szansę, ogłaszając, że siadam. Jak nie zabierze, to siadam. :P (Oby nie miała wewnątrz gwoździ, czy coś.)
ulgi na bilety. Gdzie jest sprawiedliwość?
"Przepraszam, można tu usiąść."
Lepiej cyknąć zdjęcie. Zawsze jakaś atencja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podludziem to jestes tutaj ty, przegrywie. Jak sa inne miejsca wolne i nikt sie nie upomina, to dlaczego ma tam torby nie trzymać?
@Lilitu: No jak przyniesiesz ze sobą krzesło to też będziesz miała miejsce siedzące. ( ͡° ͜ʖ ͡°)