Wpis z mikrobloga

Mircy moi. Pod koniec lutego moja żona kończy okres zwolnienia macierzyńskiego,w którym to opiekowała się Naszą córką Laurą. Magda, moja żona ma spore doświadczenie w administracji sklepów internetowych, jest po kilku kursach dotyczących sprzedaży w sieci na wielu platformach. Gdy skończy się zwolnienie będzie musiała wrócić do pracy, gdzie zajmuje się również obsługą sprzedaży. Każdy z wam posiadający dzieci wie jaki to hardcore kiedy trzeba wrócić do pracy i załatwić w między czasie opiekę nad dzieckiem. Żłobki są albo bardzo przepełnione albo kuriozalnie drogie.

Dlatego też pomysł, żeby moja żona odeszła w pracy, założyła własną działalność i zajęła się sprzedażą na własną rękę, którą zarządzałaby z domu. Czy wśród was są producenci towarów, które moglibyśmy od was odkupić lub dostać w ramach skutecznej obsługi ich sprzedaży? Nie stać nas na kontener z chin ze śmiesznymi zabawkami czy pokrowcami do iPonów, ale mamy miejsce magazynowe, oraz chęci by w przeciągu tych dwóch miesięcy (do końca lutego) spróbować ruszyć ze sprzedażą konkretnych produktów. Oczywiście w porozumieniu z producentem Magda wykonałaby profesjonalne szablony np. na Allegro itp.

#praca #pracbaza #zakupyzchin #zakupy #sklepyinternetowe #handel #pytanie #produkcja #eshopping #biznes
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach