Wpis z mikrobloga

pare razy zdarzyło mi sie powiedzieć komuś rzeczy ktorych nie powinienem puszczac dalej. Ale nigdy gdy ktoś poprosił mnie, żebym nikomu o tym nie mówił, nie rozgadywałem tajemnicy.

@greenballz: Wybierz jedno.
  • Odpowiedz
@Renton: Wiedziałem że ktoś się przyczepi. Chodziło mi o to, że jeśli ktoś dodatkowo wspomniał: "tylko nie mów tego nikomu" to nigdy tego nie robiłem (albo o tym nie pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Ale generalnie nie bronię tu jakoś szczególnie mężczyzn, bo wiem, że przedstawiciele obu płci plotkują, i wielu zdarza się rozpowiadać rzeczy których nie powinno. Uważam jednak, że kobiety z racji swojej bardziej
  • Odpowiedz
@d0t3r: Nie potwierdzam, jak ktoś mi coś powie z zastrzeżeniem "nie mów nikomu" to siedzę cicho. Ostatnio nie powiedziałam o czymś takim niebieskiemu (nic związanego z nami) i miał do mnie pretensje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@d0t3r: Potwierdzam k---a jego z------a mać!!! Dzisiaj powiedziałem koleżance z korpo, że umówiłem się na randkę z dziewczyną z innego działu. Po dwóch godzinach dowiedziałem się od pięciu innych dziewczyn, że ta laska ma chłopaka i żebym dał sobie spokój...A okazało się, że ostatnio jej kuzyn-stulejarz zaprosił ją na wesele bo nie miał z kim iść:P
  • Odpowiedz