Wpis z mikrobloga

Nawiazujac do wpisu i statystyk z nim zwiazanych ... czy przeszlosc seksualna Waszego partnera ma dla Was znaczenie? Ilosc partnerow seksualnych oczywiscie zalezy od wieku i ich "jakosci" (stale zwiazki / klubowe przygody / trojkaty etc.). Co jestescie w stanie zaakceptowac a czego nie? Ile partnerow seksualnych jest dla Was normalne w zaleznosci od levelu w zyciu?

Pytanie do facetow ... nie macie problemu z tym, ze ktos dochodzil wczesniej w waszej wybrance? Ja przyznaje ze troche mam i walcze z tym wewnetrznie.

#zwiazki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NoAngel: nie mam problemów natury psychicznej i emocjonalnej "bo ktoś wsadzał w moją karynkę przede mną i już nie jest taka czysta ;3" bo tego typu naiwniakiem i werterkiem przestałem być we wczesnej młodości.
Mam jednak rozum i poznałem trochę w temacie duper, więc staram się jak mogę odfiltrowywać kobiety z dużym przebiegiem. Główne powody są dwa.

Pierwszy to STD (choroby przenoszone drogą płciowo) - wiele Polek i przyszłych partnerów nie mają prawie żadnej wiedzy w temacie std. Ostatno jakiś typek pisał że jego loszce brzydko pachnie z pisi i o co chodzi xD Z kolei dla mnie pierwsze skojarzenie z dynamiczną studentką z dużego miasta to HPV.

Drugi powód to psychika. Kobieta z dużym przebiegiem jest żywym dowodem na fakt nie potrafienia zawierać długoterminowych terminowych, nie ogarniania swoich emocji, złych nawyków wyniesionych z domu (np. pozytywnego wzoru ojca, braci etc), braku umiejętności ogarniania choć w małym stopniu swojej hipergamii czy po prostu zwykłego wyrachowania, toksyczności. Takie osoby trzeba omijać a nie łudzić się, że da się na nie wpłynąć i
  • Odpowiedz
@NoAngel: Ilość partnerów seksualnych w przeszłości może w pewnym sensie rzutować kim jest dana osoba.
Czy łatwa, czy puszczalska, czy związki się sypały bo ona jest nienormalna.

Oczywiście nie oznacza to, że ktoś kto tego nie robił albo tylko raz, to już od tego odbiega.

Ale jeżeli słyszy się, że laska seksiła się z 20~30 facetami w przeszłości i jest <30 to coś tutaj nie halo moim zdaniem.
  • Odpowiedz
@TaoHosts: u kobiet licznik zatrzymuje się na 5, ale są sposoby żeby je zdemaskować, np. reakcja na pękniętą gumę, laska z dużym przebiegiem zareaguje śmiechem a cnotka będzie o tym wspominała przez kilka miesięcy
  • Odpowiedz
@NoAngel: Nie ma co szukać dziewicy bo to nie o to chodzi. Warto jednak patrzeć na przeszłość bo to mówi wiele o danej osobie - chociażby o jej poglądach. Ja osobiście brzydzę się "jednorazówkami" (nieważne jaka płeć, nie robię rozróżnienia na faceta macho i puszczalską kobietę) i nie wyobrażam sobie związku z osobą z taką przeszłością.
  • Odpowiedz
  • 0
@Instynkt Nooo, wątpię. ;)
Chyba każda się tak samo przestraszy, niezależnie od ilości partnerów jeśli nie chce mieć dzieci. Bo to JEST PROBLEM i tyle.
  • Odpowiedz
  • 1
@NoAngel Ale chcieć dzieci ogólnie, a chcieć teraz to duża różnica.
No chyba w dłuższym związku zakładasz gumę, żeby nie zaciążyć. Wiec jak pęknie to nie za bardzo zgodne to z planem.
  • Odpowiedz