Aktywne Wpisy
Makavlani +126
Myśleliście, że już widzieliście jaką karma potrafi być suką? To mało widzieliście. Otóż nieodżałowany bolszewik, który kilka dni temu skończył w brzuchu rybki jako przystawka, nabijał się z Ukraińców po zalaniu terenów na Chersońszczyźnie. Ironicznie pytał, czy wolni Ukraińcy potrafią pływać czy podobne #!$%@?. Zresztą sami zobaczcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja
Soniakowski +4
„Czy tego chcemy, czy nie, wszyscy muszą umrzeć. Czy będziesz na Ukrainie, czy w Groznym, nic od tego nie zależy” – Kadyrow opublikował wideo z nowymi pułkami czeczeńskimi, które pójdą na wojnę na Ukrainie
Według Kadyrowa w Czeczenii powstały dwa nowe pułki – Achmat-Rosja i Achmat-Czeczenia, które wkrótce pójdą na wojnę z Ukrainą
Na kanale tg szefa republiki pojawił się film, na którym on sam i jego 23-letnia córka Aishat, pełniąca funkcję
Według Kadyrowa w Czeczenii powstały dwa nowe pułki – Achmat-Rosja i Achmat-Czeczenia, które wkrótce pójdą na wojnę z Ukrainą
Na kanale tg szefa republiki pojawił się film, na którym on sam i jego 23-letnia córka Aishat, pełniąca funkcję
Często udzielam się na mikroblogu w sprawach związanych z chrześcijaństwem.
Wiele razy dostałem od was linka do filmu Kamila Cebulskiego z głupimy cytatami biblijnymi.
Postanowiłem nagrać wideo odpowiedź do jego nagrania z analizą wspomnianych cytatów.
Wrzuciłem film jako znalezisko, więc jeśli uważasz, że jest ciekawy, to wykop go proszę.
P.S. Będę wołał ludzi, którzy byli żywo zainteresowani moimi ostatnimi wywodami religijnymi (plusowali, komentowali).
Link do znaleziska:
http://www.wykop.pl/link/3473273/kontrowersyjne-cytaty-biblijne-wyjasnienie/
#mirkoreklama
#ciekawostki #wiara #religia #przemyslenia #chrzescijanstwo #biblia
Komentarz usunięty przez autora
@ZnamUklady + @rdkN + @Luceek + inni:
To pierwsze i ostatnie zawołanie, więc nie martwcie się, już nigdy więcej nie będziecie wołani.
Ten film jest kontynuacją starego tematu, dlatego zawołałem ludzi, którzy się w nim udzielali/plusowali.
Przepraszam tych, których zawołałem niepotrzebnie i źle się z tym czują.
@MarianKolasa: Wydaje mi się, że Jezus w ogóle był osobą, która wszystko robiła ostentacyjnie na pokaz i moralnie zachowywał się tylko jednorazowo, jak ktoś go przyłapał. I dzisiaj katolicy pilnie go w tym naśladują. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo fajnie, że podjąłeś się tego tematu
@szary2: spoko, mam duuuużo materiału - prawdopodobnie (jak sił mi starczy) nagram coś więcej na ten temat.