Aktywne Wpisy
damienbudzik +307
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +176
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
Według Kadyrowa w Czeczenii powstały dwa nowe pułki – Achmat-Rosja i Achmat-Czeczenia, które wkrótce pójdą na wojnę z Ukrainą
Na kanale tg szefa republiki pojawił się film, na którym on sam i jego 23-letnia córka Aishat, pełniąca funkcję ministra kultury regionu, rozmawiają z rekrutami
Jak rekrutuje się Czeczenów na wojnę. W arsenale środków lokalnych funkcjonariuszy bezpieczeństwa – szantaż, groźby, wysyłanie na wojnę zamiast ponownego zatrzymania za n-------i, krytykę władz czy przynależność do społeczności LGBT
Ponadto region podwoił pensje osób, które podpisały umowę - do 700 tysięcy rubli. Najemnikom oferowane są samochody i możliwość grabieży na Ukrainie. „Wszystko jest dozwolone. Jeśli chcesz, kradnij. Jeśli chcesz, gwałcić; Jeśli chcesz, przynieś b--ń, rzeczy. Wszystko, co będzie z trofeów – wszystko będzie twoje”
#ukraina #rosja #wojna
@Little_Makak coś tam bylo. W-------e dostawali. I pucowali się do kamer jacy to groźni nie są. Tyle wiem :)
@KwadratF1 znowu będzie z czego bekę cisnąć
@mial85 też tak mysle
Wygląda jak g------a propaganda ISIS gdzie jest masa editu i puszenie się sprzętem a jak przyszło co do czego zostali rozgnieceni jak robaki xd
I jeszcze ta muza w tle jakby wow cool wojna widzieliście martwy Leopard??!!1?
Ja tam nie wierze w te filmiki od Czeczeńców to jakaś propaganda jak 100 osób z tego pojedzie na front to będzie sukces.
Mówimy o kraju który ma, uwaga, 1,394 miliona (2016) mieszkańców (Warszawa ma 1.7 mln).
Zakładamy statystycznie, 50% to kobiety (700), blisko 50% to albo dzieci albo starcy (za młodzi i za starzy) - a więc zostaje z 350k chłopa - nie każdy może pojechać, bo albo się nie nadaje (niepełnosprawni, idioci), albo są zbyt kluczowi dla funkcjonowania państwa (policja, służby, pracownicy infrastruktury, ci co produkują żywność, hodowcy zwierząt którzy nigdzie nie mogą pojechać) - a więc ilu z tych 350k realanie może pojechać?
Ile