Wpis z mikrobloga

Mirki, jako zdrów jak ryba (lol) samiec, czasami sypiam u dziewczyny. Ta z kolei obroniła się w ostatnim czasie i w ramach prezentu postanowiłem zrobić jej kolację, miły wieczór, etecera. Musiało to być coś szybkiego, z rzeczy które są w lodówce, ażeby jeszcze szybciej przejść do części właściwej wieczoru. Wybór padł na naleśniki z serem i truskawkami. Kobiety uwielbiają truskawki... Czy jest tu kobieta która nie lubi truskawek? Milcz k----u.

Aby lekko zmiękczyć smak sera białego postanowiłem użyć serka Danio, który akurat byl w lodówce. Nie byłem pewien czy należy do mojej partnerki czy jej współlokatorki... "Złoty trzydzieści dziewięć - najwyżej odkupię" pomyślałem...

Wyszedłem dziś wcześnie do pracy, gdzieś w połowie dnia dziewczyna zadzwoniła i poskarżyła mi się, że współlokatora zrobiła jej wojnę o zjedzone Danio.

W lodówce obecnie znajduje się 93 serki Danio. Niech k---a spróbuje wziąć jedno więcej niż jestem jej winien...

#pierwszywpisnamirko #danio #oddanio #w--------------a #wspollokatorka
Gosztyl - Mirki, jako zdrów jak ryba (lol) samiec, czasami sypiam u dziewczyny. Ta z ...

źródło: comment_IagZN2VFedDjUfqkzbc74ZHoFGG0Qj0F.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Też bym się zdenerwował w takiej sytuacji. Człowiek wraca do domu, jest pewien, że ma skitrany np. pasztet na kanapki kupiony 2 miesiące temu, bo akurat od rana za nim chodzi i ma na niego smaka, a tu lipa. I każdy wie, że nie chodzi tu o pieniądze, czy odkupienie czegoś w późniejszym terminie. Możliwe, że przez ciebie dziewczyna poszła bez śniadania do szkoły/pracy.
Zjadanie komuś jedynej porcji czegoś to s-----------o.
  • Odpowiedz
@Gosztyl: łohoho, nie respektuję podstawowych praw i nie szanuję cudzej własności, a na zwrócenie uwagi reaguję robieniem z drugiej osoby debila. Tacy współlokatorzy jak ty to rak. Gratuluję.
  • Odpowiedz