Aktywne Wpisy

kobiaszu +49
Boję się zaczynać KCD2 bo mam od c---a roboty w tygodniu, a wiem, że jak mnie wciągnie to wszystko zawale i znowu 100+ godzin pyknie jak przy jedynce xD
#kingdomcomedeliverance #gry #pcmasterrace
#kingdomcomedeliverance #gry #pcmasterrace
źródło: 1000025288
Pobierz
Metodzik +66
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Magellania oraz Arabian Gulf za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📅 DATA WYDANIA:
Magellania 19 marca 2021
🔥 Magellania oraz Arabian Gulf za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📅 DATA WYDANIA:
Magellania 19 marca 2021

źródło: comment_sk2Z7WVa1zEJugBcHDMHwtqq6LDTprMM.jpg
PobierzWłaściciel sobie wyliczy, ale pobierze opłatę viatollem lub nowocześniejszą metodą. Na wolnym rynku kreatywność i przedsiębiorczość będzie nieograniczona.
Dlaczego zmuszasz do opłat ludzi, którzy np. parę razy w życiu wyjeżdzają z miasta i korzostają tylko z ulic lokalnych?
Nie nazywaj mnie kucem albo zostaniesz stąd wyrugowany.
@Mawak:
@KapitaIis: W akapie, zaraz po prywatyzacji, właściciele dróg będą musieli je rozebrać - w akapie nie może być dróg. Obrazek wprowadza w błąd.
@Mawak:
1. za każdą bułkę w sklepie płacisz z osobna i nie widzę narzekań, że rząd powinien zorganizować opłaty za kupowanie bułek
2. kto powiedział, że będziesz musiał płacić za każdę drogę z osobna? jest cała masa
@Mawak: Łojeju, a teraz musisz zapłacić tyle ile pan sprzedający benzynę czy długopisy wyliczy – wow, taka niesprawiedliwość, że ktoś decyduje za jaką cenę chce sprzedać swój produkt o.O
@Mawak: xDD
PS, świat nie kręci się wokół Ciebie.
@Mawak: W możliwie maksymalnie uregulowanym rynku.
@mihaubiauek: ???
@MacDada: Nie wiedziałeś o tym? Społeczeństwa anarchistyczne nie są wstanie zorganizować się na tyle, by wybudować drogi. Bez państwa nie będzie kto miał ich robić.
@mihaubiauek: Bo?
@mihaubiauek: Bez państwa nie będzie miał kto robić bułek?
@MacDada: Bo do budowy dróg potrzebny jest centralny planista!
Bez państwa, piekarze organizowali by się w ogromne kartele i na bułkę czy chleb, ludzie musieli by wydać ogromne pieniądze. Wszyscy biedni umarli by z głodu, albo musieliby pracować jako niewolnicy na farmie soi (a nawet nie byli by weganami)!
@mihaubiauek: Bo?