Bo trafił do szpitala po tym jak skrytykował Clinton.
@Foliarz: @Foliarz: Na tobie zawsze można polegać 'Kanye West Suffering From 'Temporary Psychosis Due to Sleep Deprivation'" - ty zawsze potrafisz się skompromitować :)
@worldmaster: Jest w szpitalu pod obserwacją psychiatryczną ( ͡°͜ʖ͡°) Sobotni koncert w Kalifornii zakończył po wykonaniu zaledwie kilku utworów. Wygłosił 15 minutowe przemówienie, w którym zaatakował m.in. Beyonce, Hillary Clinton oraz Marka Zuckerberga.
@mehow80: A gdzie napisałem, że jest inaczej geniuszu? xD Dwa fakty dla ciebie: 1. mówił o Clinton na koncercie, krytykował ją i jej ludzi 2. trafił do szpitala
Przecież nie napisałem, że go Podesta dźgnął nożem.
@Foliarz: ty skup się na analizie maili podesty - konkretnie na kwestiach kto wysyła FROM - oraz do kogo czyli TO: W między czasie możesz też zasięgnąć informacji z oficjalnych źródeł na temat pana o nazwisku West - z przeszłości to będziesz miał przykład tego że jest świrem :)
W między czasie możesz też zasięgnąć informacji z oficjalnych źródeł na temat pana o nazwisku West - z przeszłości to będziesz miał przykład tego że jest świrem :)
https://www.google.pl/trends/explore?date=now%207-d&q=pizzagate
@Foliarz: @Foliarz: Na tobie zawsze można polegać 'Kanye West Suffering From 'Temporary Psychosis Due to Sleep Deprivation'" - ty zawsze potrafisz się skompromitować :)
Sobotni koncert w Kalifornii zakończył po wykonaniu zaledwie kilku utworów. Wygłosił 15 minutowe przemówienie, w którym zaatakował m.in. Beyonce, Hillary Clinton oraz Marka Zuckerberga.
Dwa fakty dla ciebie:
1. mówił o Clinton na koncercie, krytykował ją i jej ludzi
2. trafił do szpitala
Przecież nie napisałem, że go Podesta dźgnął nożem.
@Foliarz: ty skup się na analizie maili podesty - konkretnie na kwestiach kto wysyła FROM - oraz do kogo czyli TO:
W między czasie możesz też zasięgnąć informacji z oficjalnych źródeł na temat pana o nazwisku West - z przeszłości to będziesz miał przykład tego że jest świrem :)
@mehow80: Tyle to ja wiem :)
przepraszam za źródło - pewnie dla ciebie to jest niewiarygodne :)