Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +531
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +252
- Dzwonię, bo chciałam przedstawić ofertę...
- Ale ja już trzykrotnie zaznaczałem, że nie wyrażam zgody na przekazywanie ofert drogą telefoniczną
- Tak... No wyraził pan sprzeciw, ale to było kilka miesięcy temu, więc chciałam przedstawić ofertę
- Ale ja nie wyrażam zgody
- To odczytam panu oświadczenie...
- Ale czemu pani chce coś odczytywać, skoro ja już raz nie wyraziłem zgody?
No do jasnej -ciasnej - po uj wyrażam sprzeciw, jeśli macie to w d... ? Mam sprawę sądową założyć, żebyście się nauczyli respektować moje postanowienia?
na logikę brak zgody na marketing powinien inne takie bzdety blokować
@juniorowski: Z tego co sami mówią, to masz rację. Szkopuł w tym, że właśnie przez telefon ją wycofywałem. Albo konsultant był nierzetelny w zapewnianiu, że jak mówię "nie chcę więcej takich telefonów" to złą zgodę mi podsuwał.
informujemy, że na podstawie złożonego w dniu 2016-10-18 wniosku o zmianę zgód formalnych, zarejestrowanego pod numerem***********, dokonano aktualizacji danych w systemie mBanku.
Zgodnie ze złożonym wnioskiem numer ************ zgoda na kontaktowanie się przez mBank S.A. dla celów marketingu bezpośredniego za pośrednictwem telefonu stacjonarnego i komórkowego na numery udostępnione przez Ciebie mBank S.A. została zaznaczona na Nie. " I
po wycofaniu tej zgody nie możemy się już z Tobą kontaktować telefonicznie.Jeśli jest inaczej to prosimy o złożenie reklamacji byśmy mogli to przeanalizować i wyciągnąć konsekwencje.Pozdrawiamy,
Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
powiedzialem ze nie jestem zainteresowany zadna ich oferta
Dobrze o tym wszystkim wiecie i tylko rżniecie głupa z klientami.
Mam nadzieję, że ludzie już z założenia nic nie biorą od tych co do nich dzwonią.
Numery nieznane, raczej się spodziewam połączenia, gdy na coś czekam, gdy poprosiłem o jakiś kontakt. Gdy numer nieznany dzwoni tak po prostu to nie odbieram, chyba że chcę się wyżyć na jakimś idiocie z mbanku, powyzywać, czy zatruć komuś życie. Czasami jak się nudzę to potrafię potrolować ze 40 minut jakaś mbankową pipkę :)
przykro nam, że pomimo odwołania zgody taki kontakt nawiązaliśmy :( Możesz złożyć reklamację na wyjaśnienie kontaktując się z ekspertem online pod linkiem: https://www.mbank.pl/indywidualny/uslugi/uslugi/ekspert-online/
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
I to jest patologia polskiego biznesu. Łatwo jest udzielić zgody na przetwarzanie danych, wystarczy kliknąć o jedno za dużo pole wyboru albo chrząknąć w nieodpowiednim momencie w czasie rozmowy telefonicznej, odwołuje się już gorzej.
Zróbmy tak: skoro ja mam odwoływać zgodę w placówce, to może umówmy się, że