Wpis z mikrobloga

@GeQu:

Zaczynają spływać paczki z 11.11, więc siłą rzeczy czas ogarniania tych paczek w WER Warszawa automatycznie się wydłuży. Latem było to średnio 5-7 dni, potem ten czas się skrócił do 3-4, a teraz znów zaczyna się wydłużać.

Plus cumplu masz taki, że Twoja paczka już została sprawdzona przez UC (masz wagę na trackingu), więc teraz idzie do lokalnego WER, a potem do Ciebie.
  • Odpowiedz
@Lord_Jim: Ooo wartościowe info o tej wadze :D Nie wiedziałem o tym. Dziękuje. Czyli zostaje czekać ale wydaje mi się, że powinno dojść do piątku może.
  • Odpowiedz
@bananowerogi: Co oni tam tyle mogą robić z paczkami :x moja leży od 20 i ani widu ani słychu. jeszcze będzie tak że dłużej spędzi tam niż w chinach :D
  • Odpowiedz
@leszek_SK: Normalne to jest że 20 doszła do WER o godzinie ok 12 a nadal z niego nie wyszła? Status przesyłki się nie zmienił od czasu wstawienia postu. Szczerze już się lekko niecierpliwie bo 03.11 kliknąłem Kup :x
  • Odpowiedz
@bananowerogi: A u mnie nadal bez zmian :/ Myślisz że musze tam zadzwonić? Bo tydzień juz czekam a paczka bez zmian. jeszcze bedzie tak, że dłużej zejdzie im tam niż w chinach...
  • Odpowiedz