Wpis z mikrobloga

@bryli: Kurde cała ta siatka znajomości tych gości od pizzy i polityków jest dosyć dziwna. Ale jak jakieś redditowe foliarze zaczynają pisać o jakiś chorobach od kanibalizmu, albo o niewidzialnych kosmitach wysysających energie z ludzi to mam nadzieję, że ci kosmici faktycznie istnieją i zrobią z nas sobie jakiś skansen.
  • Odpowiedz
@bryli: Zdajesz sobie sprawę, że to zdjęcie to fotomontaż?

Ludzie, nie chcecie być lemingami, red pillsy itd., a łykacie co wam rzucą bez żadnej refleksji i sprawdzenia informacji...
  • Odpowiedz
@lewilny_lewak ja jeszcze przed tą afera zauważyłem podczas oglądania któregoś z wywiadów że ma dziurę na języku tak jakby coś wypalone ale myślałem że to jakieś znamię / choroba kubeczkow smakowych
  • Odpowiedz
@bryli: Nie sądzę.

Wpisz sobie hillary clinton laugh i obejrzyj grafiki.

BTW, ona wygląda tak jakoś sztucznie i śmiesznie jednocześnie kiedy się śmieje ( )

• Odpowiedz
@Hasiomaszkietnik: Oczywiście że może nie szokować. Jednak jak Marina mówi, jak publicznie to jest to przedstawienie a gdy prywatnie to rytuał. Trzeba sobie też uświadomić że to "elyty" i im wolno można więcej, są to też lewicowe elity(pokolenie '68 jak clinton) dlatego polecam obejrzeć sobie filmik z linku o związku lewicy z satanizmem. Osobiście uważam że tłumaczenie chorobą związanej z kanibalizmem jest mało prawdopodobna ale nie można wykluczać. Bo już
  • Odpowiedz