Aktywne Wpisy
mkk141 +7
Mirki programiści 15k na rękę, jestem już zdołowany moją obecną sytuacją w logistyce i transporcie, jest martwy okres, nic się nie dzieje, wysyłam CV i kompletna cisza. Mam trochę wolnego czasu, dobrze sobie radzę z komputerami i chciałem zacząć #programowanie. 29 lvl here. Znajomi mówią, żeby zacząć od bycia testerem. Spoko, czuję, że miałbym też z tego frajdę, pytanie jednak brzmi. JAK ZACZĄĆ. Zmotywowany jestem i chętny, myślę o
pls, chociaż skomentuj te ważniejsze fragmenty wypowiedzi mojej i Yahoo (naruszanie 'nienaruszalnych' zasad chrześcijaństwa, nieracjonalność działalności boga, mnogość religii, cierpienie spowodowane przez wiarę chrześcijańską), powiedz skąd taka pewność, że "Bog nie stworzyl czlowieka dla zabawy ani nie bawi sie w Simsy wersja ziemska :)"
no i ten, no
Ja wiem ze jest Bog bo Go doswiadczylem.
Jesli Ty nie doswiadczyles to mam nadzieje ze doswiadczysz ale nie zamykaj sie na Boga, postaraj sie Go doswiadczyc. Od siedzenia w domu nic sie nie zmieni.
Bez wiary w Boga cale moje pisanie jest bez sensu, ba cale konferencje, kazania, czytania, cuda nic nie dadza.
"Blogoslawienie ktorzy nie widzieli a uwierzyli" sw. Tomasz tez nie wierzyl.
@pikolo369: matka wie ze cpiesz?
Nigdy nie myślałem, że p-------a to karta przetargowa dla wysoko postawionej kliki. Temat jest nie do ruszenia, wszędzie są zaufani. Można wnioskować, że grupa bildenberg też działa jak taka klika. Tylko ujawnienie nazwisk, wyłączenie odpowiedzialności na 1 dzień i zezwolenie na krucjatę pozwoliłoby oczyścić ziemię z czegoś takiego
"Nie kazdy kto mowi mi "Panie" wejdzie do krolestwa niebieskiego"
Oczywiscie co innego kiedy mamy dostep do poznania a mimo to odrzucamy.
@dessy: Dlaczego tak wiele zapisow bylo zmienianych aby pasowaly kosciolowi?
@dnasstorm widocznie ten czas byl najlepszy dla ludzkosci.
Cala wiara i religia katolicka opiera sie o Nowy Testament. Podaj mi chociaz jeden fragment z NT, w ktorym jest pozwolenie na takie praktyki. Nie ma?
To dlaczego w imie Boga zabijali "czarownice"?
Napewno nie w imie Boga bo zapewne w ludziech ktorzy to robili i kazali robic, Boga nie bylo. Po drugie fanatyzm bez wiary jest prowadzi do takich skrajnych przypadkow.
Wskaż mi, które, gdzie i kiedy (i jeszcze dowody na to, że faktycznie były zmieniane), to porozmawiamy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Btw. na stosach palono ludzi głównie w krajach protestanckich.