Aktywne Wpisy
Kaja_Kern +36
jprld jakieś dziecko na przystanku zapytało się czy na dole też jestem ruda, co za wstyd (ಠ‸ಠ)
#damskiprzegryw
#damskiprzegryw
ifeelikewykopek +205
cześć Mirki, dla większości to pewnie nic nie znaczy ale nie mam pochwalić się nikomu innemu.
Rok temu zarabiałem 3k netto w Januszexie jako informatyk / magazynier / dostawca (chłopiec od wszystkiego). Teraz dostałem nową pracę (DevOps) i będzie to 8k netto. Pamiętam jak niedawno myślałem, że 6k to będzie dla mnie za dużo i taka wypłata będzie mi starczyć do końca życia XD Nie wspominając o wyższych kwotach które były dla
Rok temu zarabiałem 3k netto w Januszexie jako informatyk / magazynier / dostawca (chłopiec od wszystkiego). Teraz dostałem nową pracę (DevOps) i będzie to 8k netto. Pamiętam jak niedawno myślałem, że 6k to będzie dla mnie za dużo i taka wypłata będzie mi starczyć do końca życia XD Nie wspominając o wyższych kwotach które były dla
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści NSFW
#!$%@? uzywanie tagow w 2016
LUL
@Gothagami: na manekinie #!$%@??
Zawiera treści NSFW
To określenie bierze się z tego, że kiedyś naprawdę nosiły to prostytutki. I zrobił się z tego atrybut prostytutek. I tyle.
https://en.wikipedia.org/wiki/Choker
http://www.focus.pl/czlowiek/po-czym-poznac-prostytutke-4682?strona=2
(tu piszą o "aksamitkach na szyi")
@StarsThief: Shit happens :)
To nie do końca tak. Trzeba pamiętać, że jednostkowo, każda sprawa jest indywidualna. Choker nie znaczy, że panna jest prostytutką. Dawanie dupy za kasę znaczy, że nią jest.
Z tatuażami... To się być może trochę zmienia, ale są badania, które pokazują jak najbardziej prawdziwe korelacje statystyczne. I to owszem -- w XXI wieku. Np. tatuaże u kobiet korelują z większą skłonnością do zachowań ryzykanckich czy używek. #narkotykizawszespoko i takie tam.
Czesto trenujesz ?
Startujesz w zawodach?
Myslisz nad wystapieniem w federacji FATM ?
<3
@Bartisss: Dhgate? Nie znam, nic nie wiem o tym :)
@ATR92: Przejrzyj Tag #wykopgonewild i dupa cicho zielonko. Przerażające stulejo, chciałeś zobaczyć cycki a zobaczyłeś szyję.
Komentarz usunięty przez autora
@Zavis: @spicmen: Mi też się podobają ^^