Wpis z mikrobloga

Siemanko !
#operatorzykomorkowi, #boldupy, #polska, #oswiadczenie

Nie wiem jak Wy, ale ja wszem i wobec (na mikro) chciałem ogłosić swój sprzeciw !
Jestem abonentem #plus od ładnych kilkunastu lat, nigdy nie zwlekam z zapłatą faktury, wszystko płacę bez pytania (wiem głupie), niestety posiadam abonament...
Czemu niestety ? A no temu, że jako wieloletni abonent nie będę miał z tego tytułu nic... Ani 500 zł ani 30 dni ani innych super bajerów który mają osoby rejestrujące kartę SIM. W związku z tym chciałem wyrazić mój sprzeciw i ból dupska, nie rozumiem czemu ktoś kto np jest również abonentem #plus i ma telefon na kartę a ja mam abonament ma otrzymać jakieś benefity bo coś zarejestrował. Ja również bym chciał otrzymać te benefity jako osoba używająca abonamentu i również mogę się gdzieś za to zarejestrować jeśli chcą. Ale apeluje do wszystkich operatorów ! @orange_polska, play, plus itp bądźcie sprawiedliwi wobec swoich klientów a nie faworyzujcie osób posiadających telefon na kartę.
Pozdrawiam.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robakus07: Jeśli bym chciał rozwiązać umowę teraz będę musiał zapłacić karę "umowną". Robiłem już zabieg ze "straszeniem" przejścia do innego operatora oraz z przedstawieniem oferty konkurencji, niestety nie działa ;)
  • Odpowiedz
@kacper-czuraj: ale to dopiero jak Ci się umowa kończy. W playu działa. Ja umowę mam do marca, zobaczymy co mi zaoferują po tym zabiegu. Bo mnie wyujali trochę niejasną ofertą i no... jak nie to przejde gdzie indziej albo na kartę wezmę.
  • Odpowiedz